Post (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202243081
Kategori: Bildebøker
Omtale Post

Dette er en liten fortelling om Bestefars uleste brev. Kanskje livet hans hadde vært annerledes, med mer lykke og rikdom, hvis han hadde lest denne posten. Eller kanskje ikke?

Etter at Bestefar er borte går barnebarnet fra postkasse til postkasse og brevene han finner gjør Bestefar mer levende en noen gang.

En usedvanlig bildebok med både humor og vemod hvor tegneren har gitt hvert av Bestefars uleste brev et helt selvstendig uttrykk.

Til toppen

Flere bøker av Rune Johan Andersson:

Om forfatter

Rune Johan Andersson, født 5. mars 1945, er forfatter, tegner og illustratør. Han debuterte i 1988 med barneboken Far sover og har senere skrevet og illustrert hele 15 egne bøker. Den foreløpig siste er Viggo i Veggen (2013), som Maya Troberg Djuve i Dagbladet betegner som en: «Veltegnet grøsser for barn og voksne». Andersson er kjent for sine fantasifulle, fast oppbygde avistegninger i Aftenposten og Dagbladet, og har illustrert en lang rekke bøker, både skjønnlitterære og undervisningslitteratur. Han har også vært lærer på SHKS og Westerdals Reklameskole i en kort periode.

http://no.wikipedia.org/wiki/Rune_Johan_Andersson

http://snl.no/Rune_Johan_Andersson

https://www.facebook.com/runejohana

http://barnebokinstituttet.no/node/951

Bilder:http://www.google.no/search?q=rune+johan+andersson&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=YZK9Ud-DMKWz4ATZn4CgBg&ved=0CDgQsAQ&biw=1262&bih=598