Kokk og entusiast for ville vekster, Trond Svendgård, tar leseren med på inspirerende turer når viltvoksende godsaker er på sitt beste. Han har fokus på de beste smakene og deler sine mest fristende oppskrifter.
Boken er gjennomillustrert og gir enkel oversikt over hvilke arter du finner hvor og kjennetegn ved ulike arter.
Kokk og entusiast for ville vekster, Trond Svendgård, tar leseren med på inspirerende turer når viltvoksende godsaker er på sitt beste. Han har fokus på de beste smakene og deler sine mest fristende oppskrifter.
Boken er gjennomillustrert og gir enkel oversikt over hvilke arter du finner hvor og kjennetegn ved ulike arter.
Trond Svendgård er kokk og driver www.plukkselv.no, Norges største nettsamfunn og -butikk for sanking. Han har tidligere utgitt flere bøker sammen med Flying Culinary Circus.
(...) Denne boken er en innertier for nybegynneren som har lyst til å lære raskt og for erfarne sankere som har lyst til å utvide bruksrepertoaret.
(...) Artsbeskrivelsene i boken sitter som et skudd. (...)
(...) Svendgård har mer kokkepriser enn de fleste av oss har pokaler fra barndomstiden. Det syntes på oppskriftene i Plukk Selv. (...)
– Norges sopp- og nyttevekstforbund (2/2018)
«...Dette er en bok med mange illustrasjoner og har så tydelige råd at selv den ferskeste selvplukker kan gå på tur med det nødvendige utstyret: En hagesaks, en liten spade og noen brødposer.»