På Leopard Rock (Innbundet)

Forfatter:

Henning Kolstad (Oversetter)

Dette er historien om en av verdens mest leste spenningsforfattere. En mann med et liv like begivenhetsrikt og spennende som romanene hans.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: On Leopard Rock
Oversatt av: Kolstad, Henning
ISBN/EAN: 9788202605469
Kategori: Biografier og Reiseskildringer
Omtale På Leopard Rock

Wilbur Smith ble født mellom to verdenskriger, og vokste opp i Sentral-Afrika i etterdønningene av andre verdenskrig. I denne boka deler han de ekstraordinære historiene som har inspirert bøkene hans. Som da han ble angrepet av løver og farlige haier, da han gikk seg vill i den afrikanske villmarken uten vann, og da han krasjlandet med et lite propellfly midt i jungelen. Han forteller om de tidlige nådeløse skoledager til skriveforløsning kom, og alle forelskelsene …

Wilbur Smiths intime betroelser er både spennende og interessant lesning. Dessuten er boka flott illustrert med private dokumenterende foto fra flere tiår. På Leopard Rock er et ærlig, underholdende vitnesbyrd om en unik forfatters utrolige liv.

Til toppen

Andre utgaver

På Leopard Rock
Bokmål Ebok 2020
På Leopard Rock
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Wilbur Smith:

Anmeldelser På Leopard Rock

«...denne brutalt ærlige, underholdende og overbevisende biografien gjenspeiler en ekstraordinær mann og hans ekstraordinære talent.»

Lep.co.uk

«Fansen vil glede seg over historien om Smiths utrettelige jakt etter det ultimate liv, et liv fylt med glede, farer og hjertesorg.»

Booklist

Til toppen

Om forfatter

I 2014 kunne Wilbur Smith feire sitt 50-årsjublileum som forfatter. Gjennom flere tiår har han underholdt lesere over hele verden med sitt eventyrlige historier fra det afrikanske kontinentet. 37 spenningsbøker er det blitt, og alle er oversatt til norsk. Han er en av verdens mest leste forfattere med 120 millioner solgte bøker.