På grensen til evigheten (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

, Monica Carlsen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 1088
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The edge of eternity - The Century Trilogy 3
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie:
ISBN/EAN: 9788202477745
Kategori: Romaner
Omtale På grensen til evigheten
På grensen til evigheten er den storslåtte avslutningen på Ken Folletts Århundre-trilogi.

Vi følger skjebnene til fem familier, amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre. Nå har de kommet til en av de mest avgjørende epoker i historien. Den enorme politiske, sosiale og økonomiske omveltingene fra 1960-tallet og opp gjennom 80-tallet- med kampen om sivile rettigheter, politiske mord, massive politiske mønstringer, Vietnam-krig, Berlin-mur, Kubanske missiler, Watergate, revolusjon – og rock’n roll.

Til toppen

Andre utgaver

På grensen til evigheten
Bokmål Innbundet 2014
På grensen til evigheten
Bokmål Ebok 2014
Anmeldelser av På grensen til evigheten

Et komplett mesterverk

«På grensen til evigheten er den tredje og siste romanen i Ken Folletts århundretrilogi, og for en avslutning det er! (...) I en enkelt roman klarer Follett på imponerende vis å skildre alt som skjedde i perioden 1961 til 1989.(...) Dette kan ikke beskrives som noe annet en slutten på et mesterlig mesterverk.»
 
Fædrelandsvennen , Eva Myklebust

Til toppen

Om forfatter

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978 hadde han en formidabel suksess medNålen.Han har solgt over 100 millioner bøker, og hans forrige roman På grensen til evighetengikk rett til førsteplass på listene i USA, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Hans nye roman, Den evige ilden, - følger suksess-romanene Stormenes tid og I all evighet.Bøker i serien