Ofrenes offer (Innbundet)

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 464
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Offrens offer
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
ISBN/EAN: 9788202604882
Kategori: Krim
Omtale Ofrenes offer

Blodig og overbevisende pageturner fra svensk debutant. Perfekt lesning for alle Kepler-fans.

Flere brutale og tilsynelatende tilfeldige drap rammer Stockholm. Politiet forsøker desperat å finne en kobling eller et mønster. Kveldsreporter Alexandra Bengtsson er den første som skriver om saken. Men det som først ser ut til å være et oppgjør blant kriminelle, viser seg å være noe helt annet ...

Til toppen

Andre utgaver

Ofrenes offer
Bokmål Ebok 2019
Ofrenes offer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Anmeldelser Ofrenes offer

"(...) en virkelig sterk krimdebut. (...) velskrevet og god kriminalroman."

 
Mathias Hou, titlen.dk

Ofrenes offer er brutalt og heftig lesning, en helstøpt krim. (...) Det er vanskelig å legge fra seg boken, for når en først har startet å lese sitter en klistret til sidene. Det er ingen tvil, Sverige har fått et nytt krim-geni, som jeg tror vil nå langt. (...) noe av det beste jeg har lest av skandinavisk krim på lenge."

 
boktimmy.blogg.no

Til toppen

Om forfatter

Bo Svernström (f. 1964) er en svensk forfatter fra Göteborg, hvor han også tok sin doktorgrad i litteratur. Han jobbet som journalist i Aftonbladet i nesten 20 år, men har siden i fjor sommer vært forfatter på heltid da han begynte å skrive den frittstående oppfølgeren til Offrens offer med arbeidstittelen Barnamördaren.

Svernström bor i Nacka utenfor Stockholm med sin kone, journalist og barnebokforfatter Erika Svernström, og tre barn (17,15 og 7 år). Han store lidenskap er terrengsykling, som nå også har blitt hans primære kilde til trening når han ikke lenger sykler til og fra jobben i byen. Ideen til Offrens offer fikk han på vei til jobb. Han var så irritert over de hensynsløse bilistene at han begynte å leke med tanken på en karakter som tok igjen.

Svernström er ikke sportsinteressert, han har skostørrelse 46 og elsker arabisk mat, og spesielt smaken av persille og sitron. Hans beste reise var bilturen med familien opp til Nordkapp.