Norges ninjakommandør (Innbundet)

Den sanne historien om Arne Treholt

Forfatter:

og

John S. Jamtli (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 92
Illustratør: Jamtli, John S.
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202596781
Kategori: Ungdomsromaner og Tegneserier og grafiske romaner
Alder: 10 - 16
Omtale Norges ninjakommandør
Endelig er tegneserien om Ninjakommandøren her. Arne Treholt er tilbake, og dette er den sanne historien! John jamtli og Aleksander Kirkwood Brown har latt seg inspirere av 80-tallet og actiontegneserier og skaper et unikt og ellevilt univers. For ninjaelskere fra 12 år.

Til toppen

Anmeldelser av Norges ninjakommandør

Actionnostalgi 27.06.2019

En underholdende og kontrafaktisk tegneseriebok.
(...)
Brown og Jamtli treffer genren temmelig godt, og boken er en artig actionfortelling. Selvsagt har den mest å gi dem som nileste «Action Force» og tilsvarende tegneserier, men boken står likevel støtt på egne bein.
Tegningene er ført i en mer realistisk stil enn den vi kjenner fra John Jamtlis «Sabotør». Det fungerer godt med en retropalett som skriker åttitall og en rekke vellykkede actionscener.Kristian Hellesund, Sydvesten

Alternative fakta om Arne Treholt 12.04.2019

Like unik som Kommandør Treholt & Ninjatroppenkunne Norges Ninjakommandør vanskelig bli. Manusforfatter Aleksander Kirkwood Brown og tegner John S. Jamtli har likevel gjort en forbilledlig jobb med å fange filmens absurd-autentiske tone i tegneserieform.Roy Søbstad, Empirix.no

Spionen som kom inn fra ruten 24.04.2019

[Kirkwood Brown og Jamtli] tegner og skriver så metafliret sitter løst hos meg, mye på grunn av en herlig omgang med tegneseriemediets muligheter.
(...) De gjør det i virkningsfulle farger og herlig svulstig mystisisme.
(...) Jamtli pøser på med en fargebruk som billigtrykkene i min serielesende barndom bare kunne drømme om.Siri Narverud Moen, Dagsavisen

Til toppen

Om forfatter

Aleksander Kirkwood Brown (f. 1984) er halvt norsk, halvt skotsk og har studert film i Australia.

I tillegg til å skrive bøker og tegneserier, skriver han også for film og TV.

Aleksander har blant annet skrevet for Nytt på Nytt, Donald Duck og manuset til den kommende spillefilmen Askeladden i Dovregubbens Hall (på kino i 2017).

John Sigvart Jamtli (f. 1982) er fra Mo i Rana. Han er en norsk illustratør, serieskaper og konseptdesigner. Har tidligere utgitt seriealbumene Annunaki og DASS. Fikk sitt gjennombrudd med Sabotør.