Noe innen media (Ebok)

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.12 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202527945
Kategori: Humor / Satire og Samfunn og debatt
Omtale Noe innen media
Det finnes voksne, velutdannede mennesker i Norge i dag som på sekundet, idet de kjeder seg, klikker seg vekk fra solide artikler om samhandlingsreformen for å spille Candy Crush i stedet. Hva skjer med mediene og medievanene våre? Den offentlige samtalen? Demokratiet? Gudene vet. Journalistene Halvor Hegtun og Sven Egil Omdal gjetter. De har skrevet en selvironisk og samtidig dypt alvorlig inn- og utsiderapport fra norsk journalistikk i en særlig forvirrende og rastløs tid. Hva er det vi som skrivere, lesere, seere, lyttere, bloggere og sosiale mediebrukere driver med, alle sammen? Hvordan kom vi egentlig hit – og hvordan skal et medie-Norge i krise komme seg videre? Helt ille går det ikke, tror forfatterne. For journalistikken er et sjarlatanfag som intet samfunn kan klare seg uten.

Til toppen

Andre utgaver

Noe innen media
Bokmål Heftet 2017
Om forfatter
Halvor Hegtun (f. 1961), journalist i A-magasinet, har arbeidet i de aller fleste av Aftenpostens avdelinger siden han begynte på heltid i avisen i 1988. Han har særlig arbeidet med politikk, utenriksnyheter og featurestoff, og var korrespondent i Berlin fra 1992 til 1995.
SVEN EGIL OMDAL (f 1953) er journalist, redaktør og forfatter, tidligere leder av Norsk Journalistlag og Pressens Faglige Utvalg. Hans spalte medieblikk publiseres blant annet i Stavanger Aftenblad og Adresseavisen.