Naboen (Innbundet)

Forfatter:

Hanne Hay Sætre (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 240
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Le voisin
Oversatt av: Sætre, Hanne Hay
ISBN/EAN: 9788202562564
Kategori: Krim
Omtale Naboen
Columbe Barou har funnet den perfekte leiligheten for seg og familien. Men hver natt når Columbes ektemann er bortreist, og det er han ofte, vekkes Columbe av bråk fra leiligheten over. Hvorfor har naboen, den populære og anerkjente legen, blinket ut henne? Hun prøver å få ektemannen til å snakke naboen til fornuft, men det skjer ikke. En dag holder Columbe ikke ut lenger og bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Men hvor langt er hun villig til å gå for å få tilbake nattesøvnen og likevekten?

Ved å plassere dramet foran vår egen dør vekker Tatiana de Rosnay vår dypeste frykt. En ny og viktig bok fra forfatteren av bestselgeren Saras nøkkel.

Til toppen

Andre utgaver

Naboen
Bokmål Ebok 2018
Naboen
Bokmål Heftet 2018
Anmeldelser Naboen
"Alt i alt er Naboen en utmerket, men en noe annerledes thriller, med fokus på det psykologiske spillet mellom mennesker. En velskrevet psykologisk spenningsroman. Anbefales."Beate Ellingsen, Heartart blogg

Til toppen

Om forfatter
Tatiana de Rosnay er en av Frankrikes mest leste forfattere. Hun har skrevet 11 romaner, flere av dem store internasjonale bestselgere. I Norge har Saras nøkkel solgt i nesten 200 000 eksemplarer. Også Bumerang og Huset du elsket var bestselgere i Norge. Tatiana de Rosnay er britisk-fransk, og skriver både på engelsk og fransk. Hennes nyeste roman på norsk, Regnvokteren, kom høsten 2018.