Musse og Helium 5: Den siste kampen (Innbundet)

Serie: Musse og Helium 5

Forfatter:

Shen Fei Studios (Illustratør) Nina Aspen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Illustratør: Shen Fei Studios
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den sista kampen
Oversatt av: Aspen, Nina
Serie: Musse og Helium
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202722975
Kategori: Høytlesning , Romaner for barn og Lese selv
Alder: 4 - 10
Omtale Musse og Helium 5: Den siste kampen

Musse og Helium er kanskje små, men de er modige som få. Til tross for at de nå er innelåst i en mørk, fuktig kjeller hos duejegerne, så nekter de å gi opp.
Når musene finner ut at duejegerne har tenkt å skade katten Sigge dersom de ikke vil hjelpe dem med å finne gullosten, så må de tenke og handle raskt. Gullosten finnes fortsatt et sted der ute. Spørsmålet er: Blir det de gode eller de onde som finner den først?
Musse og Helium står nå overfor sin største kamp noensinne. Heldigvis får de hjelp fra uventet hold og dessuten får de oppleve noe veldig spesielt, nemlig hvordan gode gjerninger og bra energi kan komme tilbake som en boomerang!
La eventyret fortsette!

En bokserie for hele familien! Bøkene om Musse og Helium passer godt for barn mellom 6 og 10 år, men også som høytlesning fra 4 år. Den siste kampen er den femte boken i serien om Musse og Helium.

Serien om Musse og Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse.
Musse og Helium har siden 2018 solgt over 1 million bøker og lydbøker i Sverige, og alle de 5 bøkene er bestselgere blant barnebøkene de siste årene.

Til toppen

Om forfatter

Camilla Brinck er født og oppvokst utenfor Stockholm. Hun har alltid villet jobbe kreativt. Foruten å skrive om Musse og Helium har hun også jobbet som artist, låtskriver, produsent og dj.

Bøker i serien