München (Innbundet)

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Munich
Oversatt av: Carlsen, Monica
ISBN/EAN: 9788202593773
Kategori: Krim
Omtale München

Fra en av verdens mestselgende thrillerforfattere, Robert Harris, forfatter av den kritikerroste Fedreland og Cicero-trilogien, kommer München, en helstøpt spionthriller om bedrag og troskap, lojalitet og svik, satt mot bakteppet av den skjebnefulle München-konferansen i september 1938.

Hugh Legat er en fremadstormende stjerne i britisk diplomati, og statsminister Neville Chamberlains private sekretær. Paul von Hartmann jobber i det tyske utenriksdepartementet – og er hemmelig medlem av anti-Hitler motstanden. Legat og Hartman var omgangsvenner på Oxford på 1920-tallet, men har ikke hatt kontakt siden. Når Hugh, i følge med Chamberlain, flyr fra London til München, og Hartmann reiser på Hitlers nattog fra Berlin, blir deres veier satt på en katastrofal kollisjonskurs. Her er faktiske hendelser av historisk betydning – med Hitler, Chamberlain, Mussolini, Daladier – i hjertet av en gripende og altoppslukende roman det er umulig å legge fra seg.

Til toppen

Andre utgaver

München
Bokmål Ebok 2019
München
Bokmål Heftet 2020
München
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Robert Harris:

Anmeldelser München

Harris kan knepet 10.04.2019

Robert Harris lokker oss effektivt tilbake til 1938. Han kan knepet. Så fort som fy sitter vi der i spenning, og blir med hele vegen, og selv om vi naturlig nok vet svaret: i eimen av krig, kan dette stoppes?

 
Remi Laakso, Hamar Arbeiderblad

Til toppen

Om forfatter

Robert Harris er en av verdens mestselgende og høyest respekterte thrillerforfattere. Alle hans romaner har vært bestselgere og alle er oversatt til norsk. Flere av bøkene er filmatisert.

Se tilgjengelige utgaver av bøkene til Robert Harris her.

Robert Harris er født i Nottingham i 1957 og er utdannet ved Cambrigde. Han har jobbet som reporter i BBC, og senere skrevet for The Observer, The Sunday Times og The Daily Telegraph. I dag bor han i West Berkshire med kone og fire barn.