Morsomme ting du kan lage selv (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 64
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202321987
Kategori: Bildebøker
Alder: 5 - 10
Omtale Morsomme ting du kan lage selv

Vet du at du kan lage et kort med tunge av papir, eller at du kan få epler til å se skumle ut. Har du spikret et bilde eller lagd en rakett-uro av erter og tannpirkere? Steiner kan blir til insekter og du kan tegne med en tråd! I denne boken får du tips og ideer til morsomme ting du kan lage ved hjelp av enkle materialer.

Morsomme ting du kan lage selv er oppfølgeren til Små og store ting som du kan lage selv.

Til toppen

Anmeldelser Morsomme ting du kan lage selv

Kreativ inspirasjon

”Anna Fiske har laget en fin bok som oppfordrer barn til å være kreative og aktive (…) Her er det lite prestasjonskrav og perfeksjonisme, men lekenhet og kreativitet, så terskelen blir lav for å sette i gang.”

 
Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad

Kul hobbybok

"Morsomme ting du kan lage selv" er et unikum både for barn og voksne. Her er et vell av ideer til hobbyaktiviteter, presentert på morsomt, detaljert og inspirerende vis (…) Presentasjonen av de ulike aktivitetene er intet mindre enn genial. Her har formgiveren virkelig tatt seg tid til å lage er solid produkt, som formelig gnistrer av skaperglede, og som i seg selv inspirerer til å sette i gang med hobbyaktivitetene som beskrives i boken.”

 
Siri Pedersen, Litteraturavisen Bokstaver.no

”Det geniale er at du ikke trenger å kjøpe noe før du setter i gang. Det meste av det som brukes av materialer, har de fleste tilgjengelig der de bor. Her er det også ting de minste kan lage. At resultatet av og til ser litt rufsete ut spiller liten rolle. Her står skaperglede og ellevill fantasi i fokus.”

Elisabet Høye, Foreldre & Barn

"Fabelaktige Anna Fiske har alltid elsket ”pyssel”, det vil si å lage småting. I denne supre boka viser hun oss hvordan vi enkelt kan hekle og lime, tegne og sy, hekte og modellere, perle og konstruere fram de kuleste saker. Anna er ustoppelig kreativ, og på tiltalende ujålete vis oppfordrer hun barn og voksne til å lete fram sin kreative åre."

Elin Solvang, Mamma

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Hennes bok Hvordan lager man en baby? (2019) fikk stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i hallo-serien har også slått stort an hos barn.