Modig (Innbundet)

Finn ditt hverdagsmot

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202457280
Omtale Modig

«En herlig, forfriskende og innsiktsfull bok om å bli modigere. Denne boken gjør noe med deg! Anbefales!» Mia Törnblom


Tenk deg at hver dag i livet er representert av en Post-it lapp. Hver dag rives en lapp av. Den kommer aldri tilbake. Er du fornøyd med hva det står på lappene? Eller drømmer du om at det står noe annet?

For Svein Harald Røine innledet dette viktige spørsmålet en prosess der han lot seg utfordre til å takle uvante situasjoner og teste sitt hverdagsmot. Det er en historie med humor og driv, overraskende situasjoner og tankevekkende vrier. Du får nyttige verktøy til å kartlegge hva du ønsker å gjøre med livet ditt, og gode teknikker for å forankre beslutninger og mål.
En engasjerende beretning som inspirerer deg til å bli modigere, til å utfordre din egen komfortsone, prioritere det som er viktig i livet ditt, og leve mer i tråd med det du drømmer om!

Til toppen

Andre utgaver

Modig
Bokmål Ebok 2015
Anmeldelser av Modig
«En herlig forfriskende og innsiktsfull bok (…) Anbefales!»Mia Törnblom
«Første selvutviklingsboken jeg ikke har klart å legge fra meg - som en nydelig liten roman!»Cecilie Gunnæs Hermansen
«Beste boken jeg har lest på lenge! Ikke bare er den tankevekkende og gir deg mange påminnelser; den er hysterisk morsom samtidig.»Lisbeth Ulsaker
«Den anbefales varmt! Jeg klarte ikke å legge den fra meg (…) denne blir en favoritt!»Siri Folkvord Abrahamsen

Til toppen

Om forfatter
Svein Harald Røine er utdannet siviløkonom og har jobbet med markedsføring, salg og ledelse i Lilleborg, Stabburet, Gilde og Nidar, men valgte å følge sin drøm og satse på en karriere som coach, kurs- og foredragsholder under firmanavnet AlltidPositiv. Som coach hjelper han toppledere, ledergrupper, toppidrettsutøvere og andre med å skape raske endringer i atferd og resultater. Han holder bl.a. lederkurs i samarbeid med NHOs Næringslivets Skole, og holder inspirasjonsforedrag om ledelse og mot for bedrifter og organisasjoner.