Mistenkt (Innbundet)

Forfatter:

Carina Westberg (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Suspect
Oversatt av: Westberg, Carina
ISBN/EAN: 9788202639570
Kategori: Krim
Omtale Mistenkt

Politiet hørte til i en annen verden – i den man så på tv og i avisene. Ikke i deres.

Når to attenåringer forsvinner under et friår i Thailand tvinges familiene deres inn i det internasjonale søkelyset: desperate, blottlagt og grenseløst bekymret.

Journalist Kate Waters gjør alt hun kan for å være først ute med historiene, den første med det eksklusive, den første som avdekker sannheten – og denne hendelsen er ikke et unntak. Men hun klarer ikke å la være å tenke på sin egen sønn som hun ikke har sett på to år etter at han la ut på en reise. Denne gangen er hun personlig involvert.

Og mens saken om de savnede jentene avdekkes, viser det seg at til tross for avstanden er faren nærmere enn du tror ...

Til toppen

Andre utgaver

Mistenkt
Bokmål Ebok 2020
Mistenkt
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Fiona Barton:

Om forfatter

Britiske Fiona Barton er en erfaren journalist som i en årrekke har skrevet for Daily Mail og andre store britiske aviser. Hun traff blink i 2016 med sin debutroman, Enken, som et samlet pressekorps gav glimrende anmeldelser. Romanen har et originalt plott og overraskende vendinger som gjorde at den traff kresne krimlesere godt.

Handlingen i Barnet (2018) starter da bygningsarbeidere finner et barneskjellet i et gammelt hus som rives. Funnet nevnes så vidt i lokalavisen, men for tre kvinner, som aldri har møtt hverandre, er funnet umulig å ignorere. Mistenkt (2020) handler om to attenårige jenter som forsvinner Thailand, og den desperate jakten etter dem.