Missy og kjærligheten (Innbundet)

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 320
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Saving Missy
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
ISBN/EAN: 9788202635572
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Missy og kjærligheten

Missy og kjærligheten viser oss at det aldri er for sent å lære en gammel hund nye triks. Og at det aldri er for sent å begynne å elske.

En dypt rørende feiring av hvordan helt vanlige dager kan bli spesielle gjennom vennskap, familie og evnen til å tilgi seg selv.

Verden har forandret seg rundt Missy Carmichael. I en alder av 79 har hun ikke lenger kontakt med datteren sin. Sønnen hennes og det eneste barnebarnet bor på den andre siden av kloden, og hennes store kjærlighet har gått bort.

Hver dag tar Missy et lite glass sherry, skrubber kjøkkenet i det store ,tomme huset og gjenopplever fortiden – men det er alle feilskrittene og de mørke hemmelighetene som gjør seg mest gjeldende. Det siste hun venter er at to fremmede og en hund skal bryte gjennom det harde skallet hennes og vise henne hvor mye kjærlighet hun fortsatt har å gi.

Til toppen

Andre utgaver

Missy og kjærligheten
Bokmål Ebok 2020
Missy og kjærligheten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Anmeldelser Missy og kjærligheten

«Rørende, men ikke sentimental (akkurat som Missy ville likt det), dypt tilfredsstillende lesning. Missy er en virkelighetsnær karakter, kompleks, frustrert og sårbar, og vil overraske deg ... Jeg savner henne allerede.»

Eleanor Wasserberg, forfatter av Foxlowe, .

«... fantastiske karakterer ... den typen bok som virkelig varmer hjertet ditt.»

Eithne Shortall, forfatter av Grace After Henry, .

«Dypt rørende, sjarmerende og full av klokskap og empati – på hver eneste side kan du kjenne hvilken kjærlighet og omsorg Morrey har for karakterene sine, og du vil elske dem, du også.»

Kathy Wang, forfatter av Family Trust, .

«En roman som minner deg på at alle fortjener en ny sjanse, til og med i en alder av syttini. Bittersøt, varm, tankevekkende og oppløftende. Missy Carmichaels kjærlighetshistorie har en fortelling og en karakter som vil bli hos deg lenge. Jeg elsket den!»

Nina Stibbe, forfatter av Reasons to be Cheerful, .

«Dette er en viktig kjærlighetshistorie: gjennom å ta imot og gjengjelde kjærlighet fra mennesker eller hunder blir man også glad i seg selv ... ikke bare underholdende, men også inspirerende. (Den skulle komme med en advarsel: Du kan få lyst til å adoptere en pelskledd bestevenn.)»

Elizabeth Berg, author of Night of Miracles, .

«Mesterlig, og en ekte pageturner. Missy er en sann glede ... humoren og motet hun viser gjennom tap og alderdom er fortalt med stor klokskap og empati. Verden trenger flere stemmer som Beth Morrey. Romanen hennes er et friskt pust!»

Felicity Hayes-McCoy, forfatter av The Library at the Edge of the World, .

Til toppen

Om forfatter

Beth Morrey ble inspirert til å skrive sin første roman mens hun trillet rundt på en barnevogn i parken under mammapermisjonen. Sakte, men sikkert, ble hun kjent med nærmiljøet sitt: en blanding av hundeeiere, joggere, naboer og familier, og kimen ble sådd til en roman om en kvinne som blir reddet av menneskene rundt seg - fremmede som til slutt blir hennes venner.

Mens Beth Morrey studerte, ble tekstene hennes publisert i "Cambridge and Oxford May Anthologies" og kortlistet til "Grazia Orange First Chapter competition". Beth Morrey har vært AD (Art Director) i RDF Television, men er nå forfatter på heltid. Hun bor i London sammen med sin ektemann, to sønner og en hund og en hund som heter Polly. Missy og kjærligheten er hennes debutroman.