Mer eventyrlig oppussing (Innbundet)

Forfatter:

I Mer eventyrlig oppussing tar Halvor Bakke deg med til fjells, sjøs og skogs for å pusse opp og innrede forskjellige hytter. 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202639310
Kategori: Hus, interiør og hage
Omtale Mer eventyrlig oppussing

I Mer eventyrlig oppussing tar interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke deg med til fjells, sjøs og skogs for å pusse opp og innrede forskjellige hytter. Du får innblikk i hvordan han og hans team forvandler middelmådige feriesteder til perler. Her er fokus på hvordan du med praktiske løsninger kan oppnå din «hytteluksus» eller ditt hytteparadis. Boka viser hytter fra siste sesong av Eventyrlig oppussing og inneholder også Halvors eget paradis og private hytte, Boblebu. Du får se hvordan han har pusset opp og innredet dette praktfulle og inspirerende stedet.

Veldig mange drømmer om et sted hvor de kan leve tett på naturen, og hyttedrømmen er herværende for de fleste av oss. Hvordan gjøre hytta like forlokkende inni som naturen er utenfor, viser Halvor Bakke deg i denne boka.

Halvor Bakke er Norges mest profilerte interiør- og møbeldesigner. Han er programleder for suksesserien Eventyrlig oppussing. I tillegg jobber han som interiørdesigner med møbelkolleksjon for Bohus, glass og bestikk for Magnor Glassverk, fargekart for Jotun og egen interiørkolleksjon for Lama. Han har over 150 000 følgere på Instagram og har skrevet flere bøker.

Til toppen

Flere bøker av Halvor Bakke:

Om forfatter


Halvor Bakke er interiør- og møbeldesigner med egen møbelkolleksjon, Signature Collection, for Bohus. I tillegg har han designet et utvalg glass og bestikk med mer. Han er programleder i TV3 for blant annet serien Eventyrlig oppussing der han og hans snekkerteam tar seerne med til fjell, skog og sjø og forvandler trauste ferieboliger til perler. Halvor Bakke har utgitt flere bøker med tips og råd for den som vil fornye feriestedet sitt. Sammen med Svein Tore Bergestuen har han også utgitt selvbiografien Mitt rom, der han åpenhjertig forteller om livet sitt.