Mat for hjertet (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202598013
Kategori: Kokebøker og Helse
Omtale Mat for hjertet
Har du fått beskjed av legen om at du har for høyt kolesterol, blodsukker eller blodtrykk? Les om hvordan du kan spise riktig og få verdiene dine ned på et gunstig nivå. Du finner 100 hjertevennlige retter basert på middelhavskostholdet, som er kåret til verdens sunneste. Maten er basert på grønnsaker, bær, avokado, nøtter, fisk, skalldyr, kjøtt, belgfrukter, olivenolje, friske urter og sjokolade. Vin er også tillatt. Dette er maten som forebygger hjertesykdom og reparerer betennelser. Det er enkelt, trygt og sunt, smaker nydelig og egner seg til hele familien.
I boken finner du også informasjon om hvordan kolesterol virker i kroppen, hvordan du finner ut om du har risiko for å få hjerte- og karsykdom, og hva du kan gjøre for å styrke hjertet ditt ytterligere.
Hjertevennlig middelhavsmat
  • reduserer kolesterol, blodtrykk og blodsukker
  • forebygger hjertesykdom og reparerer betennelser
  • er enkelt, trygt, sunt og godt

Til toppen

Flere bøker av Fedon Alexander Lindberg:

Om forfatter

Dr. Fedon A. Lindberg er lege og spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse på stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse. Han var ferdig utdannet lege i 1985. I 1999 startet dr. Lindberg den første tverrfaglige spesialklinikken for behandling av fedme i Norge. Siden klinikken ble etablert, har den opparbeidet en betydelig spisskompetanse innen utredning, behandling, oppfølging og sekundærforebygging av livsstilsrelaterte sykdommer. Dr. Fedon Lindbergs klinikk finner du i Oslo, Bergen, Stavanger og Arendal. Klinikken i Oslo alene har behandlet mer enn 15 000 pasienter og utfører ca. 6000 konsultasjoner årlig.

Fedon Lindberg holder en rekke kurs og foredrag, og blir hyppig konsultert av mediene for å gi ekspertuttalelser i saker som gjelder helse og kosthold. Han står bak en rekke boksuksesser som har kommet i flere utgaver og mange opplag, som Mat for livet (2011), Naturlig slank (2012), Sunne pastaretter (2012), Smartkarbo - ikke ett fett (2012) og Helt gresk (2013).