Mat for barn (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mat for barn
ISBN/EAN: 9788202376079
Kategori: Kokebøker
Omtale Mat for barn

Også de minste fortjener det beste i matveien! Med denne praktiske og morsomme kokeboka er det lett å lage både god og næringsrik hverdagsmat og lekker kosemat. Du får også råd om hvordan du går fram når barnet skal vennes til fast føde, og hvordan du kan variere maten. Rettene i boka er basert på råvarer du får kjøpt i vanlige dagligvareforretninger. Forfatterne skriver personlig og forteller om egne og andres erfaringer med barn og måltider.
Fra 6 måneder.

Til toppen

Flere bøker av Lise Galaasen og Margit Vea:

Om forfatter

Lise Galaasen (f. 1961) er født og oppvokst i Trysil, nå bosatt i Oslo med mann og to barn. Hun jobber som forlagsredaktør for bøker på området helse, foreldre og barn.

Margit Vea er født i 1966, opprinnelig fra Skudenes, men oppvokst i Tanzania og på Madagaskar. Hun er faglærer i ernæring, helse og miljøfag og har lang erfaring som lærer i grunnskolen, videregående skole og voksenopplæringen. Hun holder matkurs for barselgrupper, barnehager og lærere i mat og helse, samt kokkekurs for barn, ungdom og voksne. Hun deltar aktivt i samfunnsdebatten og har egen spalte i Aftenposten Junior. Margit har tre barn og bor i Haugesund.