Magnus Carlsen (Fleksibind)

Portrett av en verdensmester

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202479848
Kategori: Biografier
Omtale Magnus Carlsen

Verdens dyktigste sjakkspiller Magnus Carlsen er i ferd med å bli den mest kjente nordmann internasjonalt. Her er boken som gir leseren et unikt innblikk i sjakkessets oppvekst, liv og karriere. Hvordan har han klart å bli historiens sterkeste sjakkspiller? Hva er det som får hundretusener av mennesker verden rundt til å følge et oppgjør som kan vare i dager og uker?

Ny, omarbeidet og oppdatert utgave av Arne Danielsens bok om Magnus Carlsen.

Til toppen

Andre utgaver

Mesteren
Bokmål Innbundet 2010
Magnus Carlsen og sjakkspillet
Bokmål Heftet 2013
Mesteren
Bokmål Ebok 2013
Anmeldelser Magnus Carlsen

"Danielsen er en fremragende formidler. Han forteller på en humoristisk og fornøyelig måte. Det som imponerer mest er hvor godt han klarer å gjenskape spenningen på brettet uten å bruke sjakknotasjon. De tyngste teorivariantene blir som en intens spenningsfilm når Danielsen forteller.
[...]
Men mitt inntrykk er at den til tider ordknappe mesteren har latt den sympatiske forfatteren få litt mer enn det han vanligvis gir til innpåslitne journalister. Dette er ingen bok som er skrevet i full fart for å smi mens jernet er varmt, men et resultat av et langtidsprosjekt med utallige timers jobbing. Boken anbefales på det sterkeste."

 
Ellisiv Reppen, Norsk sjakkblad

Til toppen

Om forfatter

Arne Danielsen er født i 1955 og er ekte oslogutt, oppvokst på Tøyen og nå bosatt på Vestli. Han har gitt ut en rekke lokalhistoriebøker, og debuterte skjønnlitterært med Åttenderaden i 2002. I 2010 kom Mesteren, Magnus Carlsen og sjakkspillet. De siste årene har han arbeidet som frilansjournalist og fotograf, tidligere blant annet som trikkefører og tidskriftredaktør.

Les mer på forfatterens hjemmeside: www.arnedanielsen.no
og på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mesteren-av-Arne-Danielsen/126649330726033