Magien (Heftet)

The Secret

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Magic
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202396770
Kategori: Selvutvikling og Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Magien

ETT ORD FORANDRER ALT

I mer enn tjue århundrer har ordene i en hellig tekst mystifisert og forvirret alle som har lest dem, og teksten er blitt misforstått av de fleste. Kun noen ganske få personer opp gjennom historien har forstått at ordene er en gåte, og at når man først har løst gåten – når man først har avdekket mysteriet – vil en ny verden dukke opp for våre øyne.

I MAGIEN avslører Rhonda Byrne for hele verden denne kunnskapen som kan forandre hele livet. I løpet av en utrolig reise på 28 dager lærer hun oss hvordan vi anvender denne kunnskapen i hverdagen.

Uansett hvem du er, uansett hvor du måtte befinne deg, uansett hvordan din nåværende situasjon måtte være, vil MAGIEN forandre livet ditt!

Dette er en oppfølger til Rhonda Byrnes suksessbøker Hemmeligheten og Kraften, som har solgt i kjempeopplag verden over. Bokens velkjente formel både når det gjelder design og innhold vil vekke interessen hos lesere av alternativlitteratur og alle som tidligere har latt seg fascinere av Byrnes utgivelser. Boken gis ut i en rekke land med betydelig internasjonal markedsføringsinnsats.

Til toppen

Om forfatter

Den australske TV-produsenten Rhonda Byrne fikk i en vanskelig periode i livet en bok fra sin datter. Boken sendte henne ut på en fantastisk indre oppdagelsesreise, og hun hadde ikke reist langt før hun fant ut at kunnskapen måtte deles med andre.

Rhonda satte seg fore å samle kunnskapsrike og kjente personligheter som kunne fortelle om sitt møte med og bruk av The Secret – Hemmeligheten, eller loven om tiltrekning. Kvantefysikere, psykologer, metafysikere, coaching-eksperter, teologer, filosofer, økonomer, og medisinere stilte villig opp og fortalte om sine erfaringer og sin kunnskap, og ga praktiske råd.

Resultatet ble filmen The Secret som så ble bearbeidet til boken med samme navn.