Luer (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202526023
Kategori: Hobbybøker
Omtale Luer

Luer er de aller beste strikkeprosjektene! Det går raskt, de er små, lette å ta med seg, og når du først er ferdig med én, trenger du ikke å strikke den samme en gang til!
I denne boken får du nemlig 51 forskjellige lueoppskrifter, og mange av dem har flere deilige fargekombinasjoner å velge mellom.
Marion Rindsem har laget luer til hele familien. Søte luer med hullmønster og fletter. Klassiske luer inspirert av tradisjonelle mønstre. Tøffe luer med hodeskaller og reflekser. Tynne og tykke luer så du holder deg varm både vinter og vår, og ikke minst: praktiske luer som sitter godt når du er ute og går.
I tillegg har flere av luene vakre motiv med maskesting, og en egen, liten maskestingskole, sånn at du kan ta luestrikkingen din til nye nivåer.

Til toppen

Om forfatter
Marion Rindsem startet med strikkedesign i 2012, da hun lagde sin egen SoMe-lue. Lua tok raskt av på Twitter, og siden 2013 har hun drevet www.marionr.no, hvor hun selger sine egne strikkeoppskrifter og garnpakker. I tillegg holder hun kurs i strikking av tåopp-sokker og maskesting, og hun holder jevnlige #Luetreff i Oslo. Marion Rindsems første strikkebok Luer kom i 2017, Sjal, sjerf og halser kom året etter i 2018. Hennes siste strikkebok er Sokker fra tåa og opp fra 2020.