Logg av! (Heftet)

Hvordan finne balansen i din digitale hverdag

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202601652
Kategori: Selvutvikling og Jobb og ledelse
Alder: 25 - 55
Omtale Logg av!

«Når gode venner møtes i det virkelige liv, er det ikke for å tagge hverandre.»

Logg av! er for deg som merker at telefon og annen teknologi tar for mye plass. Kanskje du aldri klarer å legge fra deg telefonen eller se opp fra skjermen? Forfatterne har vært der, og er vel der til en viss grad fortsatt i perioder, men de har erkjent at det virkelige liv er viktigere enn det digitale.

I Logg av! deler Thomas Moen og Lars Bratsberg sine historier, erfaringer og tanker om å finne tilbake til balansen i en digital hverdag, for livet dreier seg om mer enn bites og likes. Vi må alle ta et bevisst valg slik at vi ikke blir skjermfjerne, utøver skjermsjalusi på våre nærmeste og påfører neste generasjon unødvendige og usunne vaner. La oss stoppe, se opp og nyte øyeblikkene i den hverdagen vi faktisk lever i. Og tenk på at teknologien i den digtale hverdagen din skal gi deg energi, ikke stjele energi fra deg.

Til toppen

Andre utgaver

Logg av
Bokmål Ebok 2015
Om forfatter
Lars Bratsberg har jobbet med media, teknologi og plattformer de siste 20 årene. Logg av! ble til mens han satt i ledelsen for Google Norge. Da spurte den eldste av hans tre barn, som da var 7 år, om han elsket mobilen høyere enn henne. Lars bruker enhver mulighet til å snike inn budskap om work-life-balance i sin jobb for Google, da det er viktig å ha et bevisst forhold til teknologi. Logg av! er sentrert rundt dette. Siden 2015 har han bodd i Hongkong, et sted hvor mobiltelefon og teknologi er tatt til et nytt nivå, og hans ærlighet rundt "logg av!" er et populært foredragstema.

Thomas Moen er blid sørlending, pappa til en gutt og har jobbet med digital markedsføring siden 2001. Han leder nå Jab Jab Academy, som hjelper tusenvis av bedrifter med å lykkes på Facebook. Thomas har vært gründer siden han var 18, og regnes som en av pionerene innen sosiale medier i Norge.