Logg av (Innbundet)

Hvordan finne balansen i din digitale hverdag

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202455736
Kategori: Selvutvikling og Jobb og ledelse
Alder: 25 - 55
Omtale Logg av

"Jeg hadde ingenting annet å gjøre enn å se min sønn spille fotball. Se ham smile, les og kose seg med vennene sine. Jeg valgte telefonen foran ham. Jeg hater meg selv." Endelig får vi mulitaskernes fortelling, og begrunnelse, for hvorfor vi skal logge av når vi har fri og anledning til det.

Det skjer noe med oss og vårt forhold til omgivelsene når vi bare kommuniserer digitalt. Og ikke minst stresser vi hjernen hele døgnet når vi hele tiden skal være på og med fordi vi tror at vi kan gå glipp av noe. Logg av er en viktig bok som gir deg mulighet til igjen å finne balansen i livet, å være tilstede både sosialt og på jobb, og sove godt uten å stresse for å få nok søvn.

Til toppen

Andre utgaver

Logg av
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Lars Bratsberg og Thomas Moen:

Om forfatter
LARS BRATSBERG, 42 år, Oslo-gutt, gift og tre barn. Jobbet på alle sider av medieindustrien siden 1997. Jobber nå i Google, med fokus på å hjelpe nordiske merkevarer med å maksimere sine digitale investeringer. Drevet reklamebyrå og eget konsulentselskap på tvers av mange merkevarer, var sentral i TVNORGEs strategiske profilendring og ble kåret til årets markedsfører for lanseringen av RiksTV. Del av ledelsen i Google Norge.
THOMAS MOEN, 31 år, sørlending og pappa til en gutt på 10 år. Jobbet med sosiale medier og digital kommunikasjon siden 2003. Jobbet i reklamebyrå som ble kåret til Norges mest kreative, vært byråleder i produksjonsbyrå som har vunnet internasjonale priser for arbeidet og er nå merkevaresjef i Fanbooster.