Lises jul (Innbundet)

mine beste oppskrifter

Forfatter:

Sara Johannessen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 252
Illustratør: Johannessen, Sara
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281693883
Kategori: Kokebøker
Omtale Lises jul
En personlig, omfangsrik og lekker julekokebok fra en av Norges mest profilerte kokker. Lise Finckenhagen er blant Norges dyktigste og mest profilerte kokker. I 2004 ble hun kåret til årets kvinnelige kokk, og i 2009 til årets matformidler. I Lises jul får du alle oppskriftene du trenger til julehøytiden; de tradisjonelle julemiddagene, de klassiske dessertene og de sju slagene. I tillegg deler Lise mange personlige juleminner med leserne underveis, og forteller historier og anekdoter om matrettene og tradisjonene vi henter frem igjen hver gang kalenderen nærmer seg desember. Alle matrettene er lekkert visualisert av fotograf Sara Johannessen.

Til toppen

Flere bøker av Lise Finckenhagen:

Anmeldelser av Lises jul
«Denne boken er full av de deiligste julematoppskrifter i tillegg til mye annen god mat. Virkelig en bok å kose seg med.»Hjemmet

Til toppen

Om forfatter
Lise Finckenhagen (f. 1976) begynte hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste innslag i VG, NRK Nitimen og Jacobsen. Finckenhagen har solgt over 50 000 kokebøker i Norge!