Lindteinstrikk med stil (Innbundet)

Forfatter:

I Lindteinstrikk med stil finner du blant annet den populære Lindtein genseren, også kjent som Farmen genseren. Boken tar pulsen på motebildet og i boken vil du finne mange av dine nye favorittplagg.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202629649
Kategori: Strikking og håndarbeid
Omtale Lindteinstrikk med stil

Strikk deg en Lindtein genser eller en Lindtein jakke. I Lindteinstrikk med stil finner du mange av dine nye favorittplagg. Hva med å strikke et klassisk plagg i moderne design som Audreyjakken eller Sigridcardigan? Eller kanskje du vil lage en stor kosegenser i tykt og fluffy garn?

I boken får du oppskrifter på et stort utvalg ulike gensere og jakker som du kan bruke hele året. Den populære Lindteingenseren er selvsagt med, og her kan du velge mellom flere varianter av den. Hvis du liker mindre prosjekter, kan du strikke deg et par deilige sokker som er perfekte til sofabruk en kjølig kveld. Eller du kan lage en varm og god lue i rekordfart som matcher den nye favorittgenseren din.

Til toppen

Om forfatter
Tove Lindtein er en lidenskapelig og entusiastisk strikker. Hun er opptatt av variasjoner i motebildet og er kjent for sine smakfulle strikkedesign. Tove har frilansoppdrag for flere garnleverandører.