Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter (Innbundet)

For deg som vil spise glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt, paleo eller grønnere

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202556440
Kategori: Kokebøker og Helse
Omtale Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter

Etter mange forespørsler er Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen endelig tilbake med ny bok! Her får du 100 lekre lavkarboretter som inkluderer energidrikker, frokost, lunsj, pålegg, småretter, middag, desserter, kaker, snacks, dressinger, sauser og krydder. Smaks- og ernæringsbomber som fermentert mat og kraft finner du også oppskrifter på.

Mat skal smake godt, gi energi og være ren og naturlig og enkel å tilberede. Mat er også medisin, den forebygger eller lindrer og helbreder plager og sykdommer. Alt dette kan du nyte godt av ved å bruke Lavkarbo for alle – kokeboken for deg som vil ta vare på helsen og nyte god mat hver eneste dag.

  • Oppdatert informasjon om lavkarbo
  • Naturlig, sunn og tarmvennlig mat
  • Individuelt tilpassede oppskrifter
  • Fri for gluten og sukker
  • Alle oppskrifter har melkefrie alternativer

Til toppen

Flere bøker av Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen:

Anmeldelser Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter

Fin innføring i lavkarbokosthold og enkle retter for alle 04.07.2018

(...) Alt er skrevet enkelt og forståelig. Boka kan dermed være nettopp det forfatterne lover: et godt sted å starte for dem som skal i gang med nytt kosthold, og som lurer på hvordan de gjør det. (...)

I Lavkarbo for alle finner vi både gode forklaringer til hvorfor et lavkarbokosthold er godt for helsa, de viktigste prinsippene med lavkarbokosthold, og en rekke oppskrifter (...)

Anne Lene Johnsen, Helsemagasinet nr. 4/2018

Til toppen

Om forfatter

Sofie Hexeberg (f. 1960) er lege og kostholdsekspert. Hun er kurs- og foredragsholder, driver Dr. Hexebergs klinikk sammen med sin mann (drhexeberg.no) og er en av grunnleggerne av foreningen Kostreform for bedre helse. Hennes ni lavkarbobøker har solgt i over 155 000 eksemplarer.

Gunn-Karin Sakariassen (f. 1954) er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin, med videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun er forfatter og arbeider som selvstendig ernæringsterapeut, der kosthold er nøkkelen til bedre helse. Hun har selv opplevd på kroppen hvor mye kostholdet har å bety for å holde mage, tarm og energi på topp.

Sakariassen har tidligere jobbet ved Heggeli helhetsmedisin (nå Synergi Helse) og Fedon Helse-klinikken. Hun har også et mangeårig samarbeid med Diabetesforbundet for å hjelpe og veilede pasienter. Sammen med Hege Hasler Barhaughøgda holder hun en rekke kurs og foredrag over hele landet, se diabetesboka.no, og de har utgitt tre bøker om diabetes: Diabetesboka, Den praktiske diabetesboka og Søtt og sukkerfritt. Gunn-Karin Sakariassen sto sammen med Sofie Hexeberg bak bestselgeren "Frisk med lavkarbo – 100 oppskrifter", som har solgt over 50 000 eksemplarer.