Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter (Innbundet)

For deg som vil spise glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt, paleo eller grønnere

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202556440
Kategori: Kokebøker og Helse
Omtale Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter

Etter mange forespørsler er Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen endelig tilbake med ny bok! Her får du 100 lekre lavkarboretter som inkluderer energidrikker, frokost, lunsj, pålegg, småretter, middag, desserter, kaker, snacks, dressinger, sauser og krydder. Smaks- og ernæringsbomber som fermentert mat og kraft finner du også oppskrifter på.

Mat skal smake godt, gi energi og være ren og naturlig og enkel å tilberede. Mat er også medisin, den forebygger eller lindrer og helbreder plager og sykdommer. Alt dette kan du nyte godt av ved å bruke Lavkarbo for alle – kokeboken for deg som vil ta vare på helsen og nyte god mat hver eneste dag.

  • Oppdatert informasjon om lavkarbo
  • Naturlig, sunn og tarmvennlig mat
  • Individuelt tilpassede oppskrifter
  • Fri for gluten og sukker
  • Alle oppskrifter har melkefrie alternativer

Til toppen

Flere bøker av Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen:

Om forfatter

Sofie Hexeberg (f. 1960) er lege og kostholdsekspert. Hun er kurs- og foredragsholder, driver Dr. Hexebergs klinikk sammen med sin mann (drhexeberg.no) og er en av grunnleggerne av foreningen Kostreform for bedre helse. Hennes syv lavkarbobøker er trykket i et samlet opplag på nærmere 150 000 eksemplarer.

Gunn-Karin Sakariassen er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin og har videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun er forfatter og selvstendig ernæringsterapeut.