Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter (Innbundet)

For deg som vil spise glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt, paleo eller grønnere

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202556440
Kategori: Kokebøker og Helse
Omtale Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter

Etter mange forespørsler er Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen endelig tilbake med ny bok! Her får du 100 lekre lavkarboretter som inkluderer energidrikker, frokost, lunsj, pålegg, småretter, middag, desserter, kaker, snacks, dressinger, sauser og krydder. Smaks- og ernæringsbomber som fermentert mat og kraft finner du også oppskrifter på.

Mat skal smake godt, gi energi og være ren og naturlig og enkel å tilberede. Mat er også medisin, den forebygger eller lindrer og helbreder plager og sykdommer. Alt dette kan du nyte godt av ved å bruke Lavkarbo for alle – kokeboken for deg som vil ta vare på helsen og nyte god mat hver eneste dag.

  • Oppdatert informasjon om lavkarbo
  • Naturlig, sunn og tarmvennlig mat
  • Individuelt tilpassede oppskrifter
  • Fri for gluten og sukker
  • Alle oppskrifter har melkefrie alternativer

Til toppen

Flere bøker av Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen:

Anmeldelser av Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter

Fin innføring i lavkarbokosthold og enkle retter for alle 04.07.2018

(...) Alt er skrevet enkelt og forståelig. Boka kan dermed være nettopp det forfatterne lover: et godt sted å starte for dem som skal i gang med nytt kosthold, og som lurer på hvordan de gjør det. (...)

I Lavkarbo for alle finner vi både gode forklaringer til hvorfor et lavkarbokosthold er godt for helsa, de viktigste prinsippene med lavkarbokosthold, og en rekke oppskrifter (...)Anne Lene Johnsen, Helsemagasinet nr. 4/2018

Til toppen

Om forfatter

Sofie Hexeberg (f. 1960) er lege og kostholdsekspert. Hun er kurs- og foredragsholder, driver Dr. Hexebergs klinikk sammen med sin mann (drhexeberg.no) og er en av grunnleggerne av foreningen Kostreform for bedre helse. Hennes syv lavkarbobøker er trykket i et samlet opplag på nærmere 150 000 eksemplarer.

Gunn-Karin Sakariassen er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin og har videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun er forfatter og selvstendig ernæringsterapeut.