LasseMajas Detektivhåndbok (Innbundet)

Serie: LasseMajas Detektivbyrå 

Forfatter:

Nina Aspen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: LasseMajas Deckarhandbok
Oversatt av: Aspen, Nina
Serie: LasseMajas Detektivbyrå
ISBN/EAN: 9788202630591
Kategori: Populære figurer og Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale LasseMajas Detektivhåndbok

LasseMajas Detektivbyrå har du sikkert hørt om! I denne boka deler de for aller første gang sine beste knep, så du kan starte ditt eget detektvibyrå! Følg med bakom kulissene og lær deg hvordan du undersøker et åsted, intervjuer vitner, finner skjulte årsaker, skriver hemmelige brev og knekker alibi. Men først kan du lese den morsomme fortellingen "En bra detektiv", der de håpløse brødrene Bacon får lære seg om livet som detektiver.

Martin Widmarks elskede detektiver i Helena Willis morsomme illustrasjoner gjør hver bok til et uimotståelig leseeventyr!

Til toppen

Flere bøker av Martin Widmark:

Om forfatter

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."

Bøker i serien