Lærke Bagger Strikk (Innbundet)

Forfatter:

Kaja Kvernbakken (Oversetter)

Fjorårets store strikkesnakkis fra Danmark kommer endelig på norsk!
Dette er rett og slett en strikkebok du aldri har sett maken til.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lærke Bagger Strikk
Oversatt av: Kvernbakken, Kaja
ISBN/EAN: 9788202750114
Kategori: Strikking og håndarbeid
Omtale Lærke Bagger Strikk

En rå og annerledes strikkebok for alle!

Høstens store strikkesnakkis fra Danmark kommer endelig på norsk! LÆRKE BAGGER STRIKK av strikkedesigner og instayndling Lærke Bagger er rett og slett en strikkebok du aldri har sett makan til. Boka er full av herlige, fargerike og restegarnbaserte oppskrifter som kan varieres i det uendelige og som kan strikkes og mestres av både nybegynnere og viderekomne. Lærke Baggers moderne, rebelske design er bærekraftig, gøy og personlig. Dette er ikke bare en superinspirerende strikkebok full av tips, triks og nye ideer, men også en raus og herlig hyllest til livet og kvinnekroppen – og et oppgjør med den herskende «alt skal være perfekt-kulturen». Les, strikk, senk skuldrene og føl deg god nok som du er!

• En inspirasjonsbombe både for nybegynnere og erfarne strikkere, unge som gamle. Strikking er i voldsom vekst, og folk jakter på nye teknikker, råere design og oppskrifter på plagg som skiller seg ut i mengden. Denne boka byr på alt dette og mer til!

• Lærke Bagger har en høy standing i det norske strikkemiljøet, og har svært mange norske følgere på SoMe. Hun vil dele med følgerne at boka kommer på norsk.

• I Danmark har boka solgt over 16 000 og lanseres på det norske markedet i februar når det er høysesong for strikking.

Til toppen

Om forfatter

Danske Lærke Bagger er utdannet tekstildesigner fra The Royal Danish Academy of fine Arts med håndstrikk som spesialområde. Hennes fargerike og rebelske strikkeoppskrifter basert på restegarn har tatt helt av, og hun følges og bejubles av strikkere fra hele verden.