Kvinnen i midten (Innbundet)

Forfatter:

og

Ulrik Farestad (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Wife Between Us
Oversatt av: Farestad, Ulrik
ISBN/EAN: 9788202553296
Kategori: Underholdningsromaner og Krim
Omtale Kvinnen i midten
Vanessa er nylig forlatt av ektemannen Richard, til fordel for en yngre kvinne. Richard er nå forlovet med Nellie, og Vanessa er sjalu og besatt av den nye kvinnen. Og av tanken på for enhver pris å forhindre ekteskap mellom dem. I hvert fall virker det sånn. Når du begynner å lese denne boken - den sjalu ekskonas historie om mannen og hans nye kvinne – så kommer du til å tro at du skjønner opplegget. Men så er det ting kanskje annerledes … veldig annerledes.


«En av bøkene du må lese i år.» Wall Street Journal

«En djevelsk smart katt-og-mus-thriller.» The New York Times

Til toppen

Andre utgaver

Kvinnen i midten
Bokmål Ebok 2018
Kvinnen i midten
Bokmål Heftet 2019
Om forfatter
Sarah Pekkanen har utgitt flere internasjonale bestselgere. Hun var tidligere journalist og bokanmelder for The Washington Post. Greer Hendricks har vært i forlagsbransjen i over tjue år, og jobbet med mange fremstående forfattere. The Wife Between Us er Hendricks første roman, og Pekkanens og Hnedricks første samarbeidsprosjekt.
Sarah Pekkanen har utgitt flere internasjonale bestselgere. Hun var tidligere journalist og bokanmelder for The Washington Post. Greer Hendricks har vært i forlagsbransjen i over tjue år, og jobbet med mange fremstående forfattere. Kvinnen i midten er Hendricks første roman, og Pekkanens og Hnedricks første samarbeidsprosjekt.