Kvinnen fra Uruguay av Pedro Mairal (Ebok)
Ebok

Kvinnen fra Uruguay (Ebok)

Forfatter:

Christian Rugstad (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.99 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: la Uruguaya
Oversatt av: Rugstad, Christian
ISBN/EAN: 9788202629434
Kategori: Romaner
Omtale Kvinnen fra Uruguay
Kvinnen fra Uruguay er en prisbelønt roman av en av Latin-amerikas mest distinkte stemmer.

Lucas, en mann i førtiårene er i ferd med å legge ut på en dagstur fra Buenos Aires til Montevideo for å plukke opp femtentusen dollar i cash. Et forskudd på den kommende boken hans, en aldri så liten formue som skal være løsningen på alle hans problemer.

Etter å vært uten inntekt i månedsvis og ute av stand til å skrive så mye som et ord er stemningen hjemme dårlig. Kona er på jobb om dagen og ute på byen på natten, kanskje med en elsker, han vet ikke sikkert. Lucas er hjemme hele dagen, stirrende på den tomme siden, mens han tar seg av sin lille sønn Maiko, og fantaserer om det eneste som holder ham gående: Den uruguayske kvinnen han møtte noen måneder før og som han har planer om å treffe igjen på sin lille tur til Montevideo.

Pedro Mairal er argentinsk poet, essayist og romanforfatter, født i 1970 i Bueno Aires. Kvinnen fra Uruguay er hans første bok på norsk. Den kommer ut i en rekke land, og har blant annet fått den gjeve Tigre Juan-prisen i 2017.

Til toppen

Andre utgaver

Kvinnen fra Uruguay
Bokmål Innbundet 2019
Om forfatter

Pedro Mairal er argentinsk poet, essayist og romanforfatter. Han er født i 1970 i Bueno Aires og er anerkjent som en av Latin-Amerikas mest distinkte stemmer. Kvinnen fra Uruguay er hans første bok på norsk. Den er under oversettelse til en rekke språk og har blant annet fått den gjeve Tigre Juan-prisen i 2017.