Kristin Halvorsen (Innbundet)

Gjennomslag

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 480
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202366391
Kategori: Biografier
Omtale Kristin Halvorsen

I 2005 ble Kristin Halvorsen historisk. Endelig var SV kommet til makten – selv var hun blitt landets første kvinnelige finansminister. Tiden var kommet for å gjøre visjoner til virkelighet.

I den rødgrønne regjeringen loset Kristin Halvorsen landet trygt gjennom finanskrisen, og hun satte sin egen karriere på spill for å oppnå full barnehagedekning. Nå forteller hun endelig om ekstremsporten det var å være finansminister og partileder samtidig. Om hvor nær veggen hun var da ingen belønnet partiet for arbeidet, og hvordan det føltes å sparke sin beste venn i politikken.

Gjennomslag er en personlig og ærlig fortelling om veien fra Soria Moria og inn i regjeringskorridorene – sett gjennom øynene til en av Norges tydeligste og mest populære politikere.

Til toppen

Andre utgaver

Kristin Halvorsen
Bokmål Ebok 2012
Kristin Halvorsen
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Lilla Sølhusvik:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Kristin Halvorsen

"Den beste, sterkeste og mest åpne politikerbiografien som er gitt ut i manns minne"

Hege Ulstein, Dagsavisen

"En av de beste politiske fortellingene jeg har lest på lang tid."

Harald Stanghelle, Aftenposten

"Glimrende om Kristin Halvorsen. [...] Alle som har fulgt Kristin Halvorsens lange karriere uten nødvendigvis å ha stemt SV annethvert år, vil ha glede av boken."

Frank Rossavik, BT

En politisk suksesshistorie

"Kristin Halvorsens åpenhjertige beskrivelser av opp- og særlig de mange nedturene, med både interne partikrangler, beintøff kamp regjeringspartnerne i mellom og en aggressiv presse, vil garantert bli pensum for enhver juniorpartner i framtidige regjeringer."

Torunn Egge Roux , Stavanger Aftenblad

Til toppen

Om forfatter

Lilla Sølhusvik (f. 1967) har i en årrekke vært politisk journalist i NRK. Hun har også vært utenriksreporter og redaksjonssjef for NRK Alltid Nyheter.