Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202566784
Kategori: Kokebøker og Helse og psykisk helse
Omtale Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse

Boken er en totalpakke med alt du trenger for å få en sunn vekt for alltid. Du får vite hvordan du oppnår en rik bakterieflora som bidrar til at kroppen tar opp færre kalorier fra maten du spiser og lagrer mindre fett. Sultfølelsen blir redusert og du får mindre lyst på søtt. Du lærer hvilken mat som kan gi sunn vekt over tid, ikke bare reduserer den på kort sikt.

Fedon Lindberg leder deg gjennom vektnedgangen steg for steg, gjennom to faser: Fase 1 er selve vektnedgangen, fase 2 er stabiliseringsfasen, da du skal holde din nye og sunne vekt. Du finner ukemenyer og oppskrifter for hver av fasene, til sammen 70 oppskrifter til alle dagens måltider. Alle oppskriftene er merket for at du straks skal kunne se hvilken type rett det dreier seg om. Boken tilbyr også veganske og vegetariske retter.

Med denne kokeboken blir det enklere å få bedre fordøyelse, sunnere tarm, økt forbrenning og en varig sunn og naturlig vekt – og samtidig nyte god mat hver eneste dag.


Til toppen

Om forfatter

Dr. Fedon Lindberg er tildelt Brobyggerprisen Fritt Helsevalg 2021.

Fedon Lindberg er spesialist i indremedisin, kostholdsekspert, matentusiast, foredragsholder og forfatter og har utgitt bøker i over 20 land. Han driver klinikk i Oslo og har spesialkompetanse på stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse. I 1999 startet dr. Lindberg den første tverrfaglige spesialklinikken for behandling av fedme i Norge. Siden klinikken ble etablert, har den opparbeidet en betydelig spisskompetanse innen utredning, behandling, oppfølging og forebygging av livsstilssykdommer.

Fedon Lindberg holder mange kurs og foredrag og står bak en rekke bokutgivelser, for eksempel Hjertegod mat, Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse, Helt gresk og Smart barnemat, sistnevnte i samarbeid med klinisk ernæringsfysiolog Merete Hansen-Møllerud.