Klokkene kallar (Innbundet)

tekstar, dikt og songar til jul

Forfatter:

Malin Gyllensvaan (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 168
Illustratør: Gyllensvaan, Malin
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202671372
Kategori: Høytlesning og Julebøker
Omtale Klokkene kallar

I Klokkene kaller har sanger og komponist Ingebjørg Bratland samlet et utvalg gamle og nye juleminner i form av fortellinger, eventyr, dikt og sanger.

Noe er kjent og kjært, noe er ukjent og noe nytt. Tekstene er blant annet skrevet av Gro Dahle, Sondre Bratland, Elsa Beskow, Barbra Ring, Odd Norstoga, Trygve Skaug og Ingebjørg selv. Malin Gyllensvaan står for gjennomgående og vakker illustrasjon.

Julehøytiden er en viktig tradisjon og feiring i Norge. Førjulstiden er en fin tid for refleksjon og tilbakeblikk. Med denne boken kan hele familien samles til sang og høytlesning og kjenne at julestemningen er på vei.

Til toppen

Arrangementer

Du vil kanskje også like

Om forfatter

Ingebjørg Bratland er en unik stemme i musikk-Norge. Hun startet med kveding som 5-åring og begynte sin karriere i folkemusikken. Nå blander hun flere genre, fra visesang og folkemusikk til pop – fra elektronika til salmer – alt formidler hun på sitt eget vakre og spesielle vis. Og alltid på sin egen dialekt! Ingebjørg har blitt en av Norges mest folkekjære artister etter at hun for alvor slo gjennom med Bob Dylan-tolkningen Fordi eg elskar deg, men skriver mye av musikken sin selv.