Kjendiscrush (Innbundet)

Serie: Kjendiskjæreste 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202693053
Kategori: Ungdomsromaner og Romaner for barn
Alder: 11 - 15
Omtale Kjendiscrush

«Kjendiscrush er feelgood-ferielektyre for ungdom», skriver anmelder Maren Dahl Keller på Periskop.no.

Hva om den du er forelska i plutselig blir den mest kjente personen i hele landet? Karoline møter Mathias på en avsidesliggende campingplass i sommerferien. Alt er helt perfekt, bortsett fra at det er noe ved Mathias som er litt rart. Hva er det han skjuler? Det er duket for kjærlighet, dramatikk og et sjokk.

Forfatter Kirsti Kristoffersen har lang erfaring fra management og musikkbransje, og vet mye om fankultur. Nå har hun skrevet feelgoodbok for ungdom om Karoline som blir forelska i en superstjerne.

Til toppen

Arrangementer

Andre utgaver

Kjendiscrush
Bokmål Ebok 2022
Anmeldelser Kjendiscrush

Slukebok for romantisk anlagt ungdom

«... engasjerende om venner, camping, forelskelse og fankultur. .. Kjendiscrush er feelgood-ferielektyre for ungdom. Selv om boka tar plass på en traust campingplass, er det bakt inn et hint av glamour. Boken maner frem en følelse av at «alt» kan skje på ferie, uavhengig av hvor du er. Kristoffersen slår et slag for norgesferie, og Hersjøen camping er inspirert av hennes egne sommerminner fra barndommen. Med komplikasjoner og utfordringer er handlingen en klassisk ferieromanse.
... Boka engasjerer meg og gjør meg nesten – nesten – nostalgisk for den første altoppslukende forelskelsen.»

Maren Dahl Keller, Periskop.no

Til toppen

Om forfatter

Kirsti Kristoffersen kommer fra Vestfossen og bor i Oslo. Hun har bakgrunn som journalist og redaktør i tenåringsmagasinet Julia. De siste årene har hun jobbet i managementet til Marcus&Martinus og flere av Norges største tenåringsforbilder. Nå er hun publisist og manager i Gyldendal.

Bøker i serien