Kjærlighet for voksne (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 400
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kærlighed for voksne
ISBN/EAN: 9788202602314
Kategori: Romaner og Krim
Omtale Kjærlighet for voksne

Kjærlighet for voksne er en roman om ekteskap. Om hvem som ofrer mest i et forhold, om parforholdets vinnere og tapere, om lidenskap, sex og mord. Krim fra kritikerroste forfattere om hvordan alle midler tas i bruk når kjærligheten skranter.

Christian og Leonora lever det perfekte liv og har et godt ekteskap. De bor i et drømmehus med utsikt over Vejlefjord og sønnen deres er nettopp erklært frisk etter lang tids sykdom. Men så oppdager Leonora at mannen har en affære med en annen kvinne. Det snur opp ned på hennes oppfatning av ham, seg selv og livet deres sammen. Leonora innser at hun risikerer å bli forlatt, og hun tar en beslutning: Det skal ikke skje, uansett hvilke midler hun må ta i bruk.

Til toppen

Andre utgaver

Kjærlighet for voksne
Bokmål Ebok 2018
Kjærlighet for voksne
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Anna Ekberg:

Anmeldelser Kjærlighet for voksne

«Anna Ekberg er en utrolig sterk forfatter, og bokens vakre kjærlighetshistorie kombinert med en spennende kriminalhistorie er helt klart en av årets beste leseopplevelser.»

Maria Bruun Fanø, Onsdagsavisen

«Forfatterparet Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich tilhører eliten av danske krimforfattere. Deres varemerke er intelligente og kreative plot ...»

Dagbladenes Bureau

En barsk leseopplevelse 10.05.2017

«Skarpsindig og fantasifull intrige … tar nærmest pusten fra leseren.»

Fyens Stiftstidend

Hvis du kun skal lese en bok denne måneden, bør det være denne 22.08.2017

«... muligens årets beste spenningsroman!»

Caroline Rutter, Magasinet Liv

Til toppen

Om forfatter

Anna Ekberg er et pseudonym for forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Den hemmelige kvinne er Anna Ekbergs første roman. Klarlund og Winrich er også forfatterne bak pseudonymet A.J. Kazinski.