Kjøttfrie burgere (Innbundet)

- og alt det gode tilbehøret

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202541217
Kategori: Kokebøker og Helse
Omtale Kjøttfrie burgere

Burgere er best!

Hva med en saftig søtpotetburger med chipotlemajones eller en fet rødbetburger med sesamløkringer? Begge selvfølgelig servert i et sprøstekt burgerbrød. I Veganmisjonens Jane H. Johansens nyeste bok får du de beste burgere - helt uten kjøtt eller råvarer fra dyr, men proppfulle av smak og næringsrike ingredienser som grønnsaker, linser, bønner, korn, frø og nøtter.

Burgere er Janes signaturrett, og de over 80 oppskriftene er garantert smakfulle, enkle å tilberede og laget med råvarer som er lett tilgjengelige på det norske markedet. Blant oppskriftene finner du nøtteburger, falafelburger, valburger, vegisterkaker, søtpotetfries, korianderdipp, burgerbrød og aiol. Boken inneholder i tillegg til burger- og tilbehøroppskriftene forfatterens beste Tips og triks for den perfekte veggisburgeren og Kjekt å ha på kjøkkenet. Digg!

Jane H. Johansen er forfatter, matblogger på veganmisjonen.com og kjent profil i veganmiljøet. Burgerne er hennes signaturrett og de er svært populære på bloggen og kokkekursene hun holder. Hun er bestselgende forfatter av Veganmat på sitt beste (2015) som er kommet i 3. opplag.

Følge Jane på bloggen veganmisjonen.com, @veganmisjonen på Instagram og VeganMisjonen på Facebook.

Til toppen

Flere bøker av Jane Helen Johansen:

Anmeldelser av Kjøttfrie burgere

Kjøttfrie burgere av Veganmisjonens Jane H. Johansen 29.10.2017

(…) en lekker bok, med mange fristende oppskrifter.

Tine Sundal, Tine sin blogg - litteratur, kultur og tur (blogg)

Kjøttfrie burgere av Jane H. Johansen - jeg har testet 22.10.2017

(…) en flott bok med masse tips, fine oppskrifter og nydelige bilder.

Anita Ness, Artemisias Verden (blogg)

Til toppen

Om forfatter

Jane H. Johansen er Norges største veganmatblogger og Årets matblogger for alternativ mat 2014. Hun har mellom 250 000 og 450 000 sidevisninger på bloggen sin, veganmisjonen.com hver måned. I tillegg til å være en av landets mest populære veganbloggere, holder hun etterspurte og fullbookede veganmatkurs. Følg Jane på veganmisjonen.com, Instagram @veganmisjonen, Facebook.com/veganmisjonen og Snapchat: Janesmat