Johannes Jensen og kjærligheten (Innbundet)

Serie: Johannes Jensen 

Forfatter:

Torill Kove (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 48
Illustratør: Kove, Torill
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202245931
Alder: 3 - 9
Omtale Johannes Jensen og kjærligheten

I den første boken om Johannes Jensen følte han seg annerledes. I Johannes Jensen og kjærligheten føler han seg alene. Om kvelden når han skal sove, er det ingen som brer over ham. Ingen har sittet i stolen hans og ingen har dusjet i dusjen.

En dag han går tur, får han øye på Frida. Johannes Jensen har aldri sett noe så vakkert på Majorstua, og han hjelper Frida med å vanne i parsellhagen. Men Frida er en aktiv og sosial dame og Johannes Jensen kjenner at han får vondt i hjertet. "Kanskje du er forelsket," sier Doktor Fjeld. "Er det alvorlig?" spør Johannes Jensen. "Det kan være det," sier Doktor Fjeld.

Tekst og tegninger gjør dette til en nydelig bok om forelskelse og kjærlighet.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Henrik Hovland:

Du vil kanskje også like

Om forfatter

Henrik Hovland er født i 1965, oppvokst i Drammen, bosatt i Oslo. Eier et gårdsbruk på Modum med 850 mål skog. Utdannet tømmerhogger, men har også jobbet som sikkerhetsvakt, internasjonal etterforsker for FNs Sannhetskommisjon i Guatemala, privat etterforsker i Amazonas, valgobservatør i Zimbabwe, Peru og Guatemala, reiseleder i Syden, dekksgutt i Alaska, og anleggsarbeider i USA. Han debuterte med novellesamlingen Hvit mann i 1989.

Henrik Hovland skrev til sammen 24 reportasjer for Dagbladet under krigen i Irak. Har også jobbet som frilansjournalist på Balkan og i Mellom-Amerika under krigene der.

Henrik Hovland har også skrevet bøker for barn: Johannes Jensen føler seg annerledes (2003). Johannes Jensen og kjærligheten (2005) og Johannes Jensen opplever et mirakel (2009)

Bøker i serien