Johannes Jensen - de tre første fortellingene (Innbundet)

Serie: Johannes Jensen 

Forfatter:

Torill Kove (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 112
Illustratør: Kove, Torill
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202421359
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 99
Omtale Johannes Jensen - de tre første fortellingene

Da den første boka om Johannes Jensen, Johannes Jensen føler seg annerledes, kom ut i 2003 fikk den en strålende mottagelse. Mange ville lese om Johannes som føler seg annerledes når han spiser frokost, når han sitter på bussen og når han er på jobben. Siden den tid har denne beskjedne likningsfunkjonæren bosatt på Majorstua, nærmest blitt en kultfigur. Lesere fra ca. 2 år og langt opp i voksen alder har blitt veldig glade i ham.

I Johannes Jensen møter kjærligheten, treffer Johannes Frida når hun står og vanner blomster i Marienlyst parsellhage. Han blir helt betatt av henne og de store tennene hennes. Gleden er stor når de flytter sammen og kan bre dyna over hverandre om kvelden.

I Johannes Jensen opplever et mirakel skjønner Johannes at Frida har en hemmelighet. Først vil hun ikke fortelle hva det er – da er det jo ingen hemmelighet lenger, sier hun. Men Johannes skjønner at hemmeligheten er i magen til Frida.

En flott gave, som passer alle!

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Henrik Hovland:

Om forfatter

Henrik Hovland er født i 1965, oppvokst i Drammen, bosatt i Oslo. Eier et gårdsbruk på Modum med 850 mål skog. Utdannet tømmerhogger, men har også jobbet som sikkerhetsvakt, internasjonal etterforsker for FNs Sannhetskommisjon i Guatemala, privat etterforsker i Amazonas, valgobservatør i Zimbabwe, Peru og Guatemala, reiseleder i Syden, dekksgutt i Alaska, og anleggsarbeider i USA. Han debuterte med novellesamlingen Hvit mann i 1989.

Henrik Hovland skrev til sammen 24 reportasjer for Dagbladet under krigen i Irak. Har også jobbet som frilansjournalist på Balkan og i Mellom-Amerika under krigene der.

Henrik Hovland har også skrevet bøker for barn: Johannes Jensen føler seg annerledes (2003). Johannes Jensen og kjærligheten (2005) og Johannes Jensen opplever et mirakel (2009)

Bøker i serien