Jeg er Zlatan av Zlatan Ibrahimovic og David Lagercrantz (Nedlastbar lydbok)

Jeg er Zlatan (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

og

Sverre Knudsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter: og
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Aasland, Bjørn Eivind
Spilletid: 12:06
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Jag är Zlatan
Oversatt av: Knudsen, Sverre
ISBN/EAN: 9788202582937
Kategori: Biografier
Omtale Jeg er Zlatan

Zlatan Ibrahimovic har en helt egen plass på fotballens stjernehimmel. Han er en av de beste spillerne i verden, og har har vunnet åtte ligagull på rad med storklubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona og Milan. Samtidig er han beryktet for sin tidvis svært ukonvensjonelle oppførsel, så vel på banen som utenfor. Han uttaler seg sjelden til pressen, men er allikevel den som skaper de største overskriftene. Nå letter endelig Zlatan på sløret. Eller rettere sagt - han røsker det av og forteller brutalt og oppriktig om sitt liv, uten forbehold, uten blygsel. I samarbeid med journalisten og forfatteren David Lagercrantz har Zlatan skrevet en usedvanlig åpenhjertig og spennende selvbiografi - om barndommen i innvandrergettoen Rosengård utenfor Malmö hvor han vokste opp med fattige foreldre fra Bosnia og Kroatia, om vennskap og fiendskap, om storlagene han har spilt på, om stjernestatus og familieliv, og om pengegalskapen i internasjonal fotball. Jeg er Zlatan er ikke en bok man trenger å være opptatt av fotball for å bli fengslet av. Skrevet med en prosa som sparker og smeller, er dette en biografi som henvender seg til alle som vil lese en moderne Askepott-historie om fattiggutten fra Malmö som ble en av verdens rikeste og mest myteomspunne superstjerner.

Til toppen

Andre utgaver

Jeg er Zlatan
Bokmål Innbundet 2011
Jeg er Zlatan
Bokmål Heftet 2012
Jeg er Zlatan
Bokmål Ebok 2011
Om forfatter
Zlatan Ibrahimovic (f.1981) er en av verdens beste fotballspillere. Han begynte sin fotballkarriere i Malmø FF og ble proff i nederlandsk AFC Ajax i 2001. I 2004 flyttet han til Italia hvor han spilte for Juventus FC (2004-2006) og FC Inter (2006-2009) før han ble kjøpt av spanske FC Barcelona. I 2010 returnerte han til Italia, denne gang for å spille i AC Milan. Siden har han spilt for Paris Saint-Germain, Manchester United og nå LA Galaxy. Zlatan Ibrahimovic bor i Los Angeles sammen med sin samboer og deres to barn.

David Lagercrantz (f. 1962) har studert filosofi og religion i tillegg til sin journalistutdanning. Lagercrantz jobbet i mange år som journalist i svenske Expressen. Etter at han debuterte som forfatter har han skrevet både romaner og faktabøker. I tillegg til å skrive bøker selv foreleser han om kreativ skriving.