Ingenting usagt (Innbundet)

Forfatter:

Erika Coucheron Krogstad (Illustratør)

Ingenting usagt er dikt om kjærlighet, vennskap, forelskelse og skuffelse – og om å stå opp for seg selv!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 96
Illustratør: Coucheron Krogstad, Erika
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202641689
Kategori: Ungdomsromaner og Lyrikk
Alder: 13 - 25
Omtale Ingenting usagt


Sabina Store-Ashkari er ingentingusagt på Instagram. Hun skriver dikt om å være ung sett fra en ung jentes ståsted.
Om kjærlighet, vennskap, forelskelse og skuffelse – og om å stå opp for seg selv!

"Instagram-poet Sabina Store-Ashkari leverer ein glimrande bokdebut. Ved å bruke ein sår, rå og ærleg penn klarer ho å vekkje heile spekteret av kjensler i skildringar som treffer ein rett i hjartet." (Janicke Totland, Framtida.no)

«Dette treffer meg rett i magen. Sabina går ingen omveier på vei inn til innsiden min. Alt kjennes så ekte, og hennes stemme kommer så tydelig frem. Strålende!»Trygve Skaug

Til toppen

Strålende!
Trygve Skaug

Andre utgaver

Ingenting usagt
Bokmål Ebok 2020
Anmeldelser Ingenting usagt

«Ingenting usagt»: Inderlig instagrampoesi i rosa minnebokstil 27.05.2020

Særpreget og konsistent
Sabina Store-Ashkari skriver at «du rotet det sånn til at det ble helt riktig», og på sett og vis er det nettopp det hun gjør i denne diktsamlingen.
(...)
Lovende poesidebut
Styrken til Store-Ashkari er at diktsamlingen framstår som en dramaturgisk helhet. Ingenting usagt starter med lykkelig kjærlighet, går over i ulykkelig og ender i håpefull ensomhet.

Jeg-et i diktene hennes oppleves dessuten konsekvent som det samme jeg-et – et lyrisk jeg som møter på følelsesmessige og relasjonelle hinder og som gjenfinner troa på seg selv i samlingens avslutning.

Petra Helgesen, Periskop.no

Ingenting usagt – om å vera ung, sterk og sårbar 21.04.2020

Instagram-poet Sabina Store-Ashkari leverer ein glimrande bokdebut
(...)
I ein moden debut meistrar forfattaren kunsten å seie mykje med få ord.
(...)
Ved å bruke ein sår, rå og ærleg penn klarer ho å vekkje heile spekteret av kjensler i skildringar som treffer ein rett i hjartet.
(...)
Dikta er akkompagnert av treffande illustrasjonar av Erika Coucheron Krogstad (f. 1995) og passar for ungdommar og unge vaksne. Alt i alt er Ingenting usagt er ein glimrande debut av ein forfattar eg gler meg til å høyre meir av!

Janicke Totland, Framtida.no

Til toppen

Om forfatter

Sabina Store-Ashkari (f. 1999) kommer fra Vadsø og studerer nå journalistikk i Volda. Hun har norsk, samisk og bangladeshisk bakgrunn, og engasjerer seg i miljøvern, feminisme og menneskerettigheter. Hun har hatt litterære bidrag i samlebøkene "Tyngde" (2017) og "Hva med oss?" (2019).
Ingenting usagt er hennes første bok. Her belyser hun det å være ung i dag – og de altoppslukende følelsene som hører til. På Instagramkontoen Ingentingusagt skriver hun åpent til og for andre, og deler kortprosa og dikt.