Ikke gi slipp (Heftet)

Serie: Kaliber 

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Don´t let go
Oversatt av: Busk, Sissel
Serie: Kaliber
ISBN/EAN: 9788202643652
Kategori: Romaner og Krim
Omtale Ikke gi slipp

Ikke gi slipp er en intens og gripende pageturner som nok en gang beviser at Coben fortjener førsteplassen på bestselgerlistene.

Etterforsker Napoleon «Nap» har aldri klart å glemme at tvillingbroren Leo og kjæresten hans Diana ble funnet drept på jernbanesporet i den lille byen Westbridge utenfor New Jersey. Eller at kjæresten hans Maura slo opp med ham og dro uten noen forklaring.

I femten år har han lett etter svar. Om hvordan broren døde og hvorfor Maura dro. Da Mauras fingeravtrykk dukker opp i en mistenkts bil, får Nap svar som leder til nye spørsmål; om jenta han elsket, barndomsvenner han trodde han kjente, og om den forlatte militærbasen like ved barndomshjemmet hans.

Til toppen

Andre utgaver

Ikke gi slipp
Bokmål Innbundet 2019
Ikke gi slipp
Bokmål Ebok 2019
Anmeldelser Ikke gi slipp
«Umulig å legge fra seg når du først har åpent den ... Denne boka må du bare lese.» Bookreporter.comBook reporter
«Ernest Hemingway kunne ha lært et knep eller to fra Cobens direkte og ekspressive skrivemåte. (...)»Steve Forbes, Forbes online
«Harlan Coben er en folkelig poet fra forstadene, og hans nye, vellykkede mysterium, Ikke gi slipp, viser hvorfor. Coben gjør sin sedvanlig gode jobb med sentrale mysterier... men hans store talent ligger i hans varme skildringer av livet på et sted som Westbridge.»Marilyn Stasio, New York Times Book Review
«Coben er den beste i sjangeren. Du blir hekta fra første side og garantert overrasket på siste.»Dan Brown
«Suburbias folkepoet»The New York Times Book Review
"En bok du ikke kan legge fra deg."Book reporter
"Enestående!"Publisher's Weekly

Til toppen

Om forfatter

Harlan Coben er tidenes første forfatter som har mottatt alle de tre store krimprisene i USA, både Edgar-, Shamus- og Anthony Award, og han har tronet på bestselgerlistene over hele verden. Foruten enkeltstående utgivelser har han skapt en krimserie med Myron Bolitar. Hemmeligheter og familiebånd er temaer i flere av Cobens thrillere.

Harlan Coben står bak flere vellykkete film- og TV-satsninger. Netflix-serien Safe ble en stor suksess, og The Stranger som er basert på romanen Den fremmede ligger på seertoppen til Netflix.

Bøker i serien