I mørket (Innbundet)

Forfatter:

Ulrik Farestad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: In the Dark
Oversatt av: Farestad, Ulrik
ISBN/EAN: 9788202536947
Kategori: Krim
Omtale I mørket
En medrivende spenningsroman fra den internasjonale bestselgerforfatteren Cara Hunter - hvor sjokkerende hemmeligheter ser dagens lys og ingen er den de synes å være.

En kvinne og et barn blir funnet innlåst i en kjeller, knapt i live og uidentifiserbare: kvinnen kan ikke snakke, og det finnes profiler av savnede personer som matcher dem. Den forvirrede, gamle mannen som eier huset påstår at han aldri har sett dem før. Hele nabolaget er i sjokk – hvordan kunne dette skje rett for nesen på dem? Kriminalinspektør Adan Fawley vet at ingenting er umulig, og at ingen er så uskyldige som de ser ut til.

Mens politiet desperat leter etter spor, snubler Fawley over et gjennombrudd; en forbindelse til en sak han jobbet med for flere år siden, om en savnet kvinne og et barn, som aldri ble løst. Når han innser at huset til kvinnen som aldri ble funnet ligger rett ved siden av den gamle mannens hus, mener han å ha funnet forbindelsen som kan bringe rettferdighet til kvinnene . Men det er noe som ikke stemmer med den lille gutten fra kjelleren, og sannheten er hårreisende.

I mørket er et grufullt mysterium som vil ta pusten fra deg. Dette er den andre spenningsromanen om kriminalinspektør Adam Fawley.

Til toppen

Andre utgaver

I mørket
Bokmål Ebok 2019

Flere bøker av Cara Hunter:

Anmeldelser av I mørket

«Cara Hunter er fremragende til å skape forventninger […], og snur deretter opp ned på dem med en rekke uventede vrier.»Sunday Times, Sunday Times
«Den andre boken fra talentfulle Hunter bekrefter løftene i debuten, Hjemmets lune rede [...] Med sitt faste grep og fascinerende hovedpersoner, minner denne historien om Alfred Hitchcock på sitt beste.»Daily Mail, Daily Mail (UK)
«Uforutsigbar og ekstremt overbevisende [...] hatten av!»Nicci French, forfatter, blurb fra Nicci French
«Fullstendig oppslukende og dypt tilfredsstillende lesning.»Peter James, forfatter, blurb fra Peter James

Til toppen

Om forfatter
Cara Hunter er en forfatter bosatt i Oxford, i en gate ikke ulik den hun beskriver i debutboken Hjemmets lune rede.