I mørket (Innbundet)

Serie: Adam Fawley 2

Forfatter:

Ulrik Farestad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: In the Dark
Oversatt av: Farestad, Ulrik
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202536947
Kategori: Krim
Omtale I mørket

I mørket et grufullt mysterium som vil ta pusten fra deg - hvor sjokkerende hemmeligheter ser dagens lys og ingen er den de synes å være.

En kvinne og et barn blir funnet innlåst i en kjeller, knapt i live og uidentifiserbare: kvinnen kan ikke snakke, og det finnes profiler av savnede personer som matcher dem. Den forvirrede, gamle mannen som eier huset påstår at han aldri har sett dem før. Hele nabolaget er i sjokk – hvordan kunne dette skje rett for nesen på dem? Kriminalinspektør Adan Fawley vet at ingenting er umulig, og at ingen er så uskyldige som de ser ut til.
Mens politiet desperat leter etter spor, snubler Fawley over et gjennombrudd; en forbindelse til en sak han jobbet med for flere år siden, om en savnet kvinne og et barn, som aldri ble løst. Når han innser at huset til kvinnen som aldri ble funnet ligger rett ved siden av den gamle mannens hus, mener han å ha funnet forbindelsen som kan bringe rettferdighet til kvinnene . Men det er noe som ikke stemmer med den lille gutten fra kjelleren, og sannheten er hårreisende.

Dette er den andre spenningsromanen om kriminalinspektør Adam Fawley.

Til toppen

Andre utgaver

I mørket
Bokmål Ebok 2014
I mørket
Bokmål Ebok 2019
I mørket
Bokmål Heftet 2020
I mørket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Cara Hunter:

Anmeldelser I mørket

Ulidelig spennende

"Bok to i serien om etterforskeren Adam Fawley er et fyrverkeri av en spenningsroman med en veldig spesiell twist på løsningen! ... boka klarer du ikke å legge fra deg ..."

Liv Lysaker, NTL-Magasinet

«Cara Hunter er fremragende til å skape forventninger […], og snur deretter opp ned på dem med en rekke uventede vrier.»Sunday Times, Sunday Times

«Den andre boken fra talentfulle Hunter bekrefter løftene i debuten, Hjemmets lune rede [...] Med sitt faste grep og fascinerende hovedpersoner, minner denne historien om Alfred Hitchcock på sitt beste.»

Daily Mail, Daily Mail (UK)

«Uforutsigbar og ekstremt overbevisende [...] hatten av!»

Nicci French, forfatter, blurb fra Nicci French

«Fullstendig oppslukende og dypt tilfredsstillende lesning.»

Peter James, forfatter, blurb fra Peter James

Til toppen

Om forfatter

Cara Hunter er en forfatter bosatt i Oxford, i en gate ikke ulik den hun beskriver i debutboken Hjemmets lune rede (2018).
Høsten 2019 kom hennes andre roman, I mørket. Bøkene hennes har solgt i mer enn 750 000 verden over.

Cara Hunter har en doktorgrad i engelsk.

Bøker i serien