Hvordan er det å være voksen? (Innbundet)

Serie: Hvordan-serien 3

Forfatter:

Anna Fiske (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 80
Illustratør: Fiske, Anna
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Hvordan-serien
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202712709
Kategori: Fakta for barn , Høytlesning , Bildebøker , Les - lek - lær og Lese selv
Alder: 3 - 7
Omtale Hvordan er det å være voksen?


Anna Fiske er tilbake med tredje bok i "Hvordan-serien". Denne gangen svarer hun på noe alle barn lurer på, nemlig Hvordan er det å være voksen? Voksne lever et liv som barn fascineres av, og kanskje ikke helt forstår. Kan voksne spise sjokolade når de vil? Kan voksne være oppe hele natta? Hvorfor må voksne tjene penger, og hva slags jobber kan man egentlig ha når man blir voksen?

I Hvordan er det å være voksen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål om voksenlivet. Boka er i kjent stil både hjertevarm, inkluderende og morsom, samtidig som den ufarliggjør det å bli voksen og få mange nye oppgaver og ansvar. For voksne er kanskje ikke så annerledes enn barn, innerst inne?
Denne boka er et must for alle som elsket Hvordan lager man en baby? og Hvordan begynner man på skolen?

Til toppen

Andre utgaver

Hvordan er det å være voksen?
Bokmål Ebok 2021
Hvordan er det å være voksen?
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Anmeldelser Hvordan er det å være voksen?

"Anne Fiske har skrevet årets beste barnebok."Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Smart bok for barn om å være voksen 11.10.2021

«Hadde noen spurt meg hvordan det er å være voksen, ville jeg blitt svar skyldig. Anna Fiske, derimot, går løs på oppgaven med fynd og klem.»

«Anna Fiske har funnet sin nisje, i spillet mellom fakta og lek, mellom opplysning og aktivisering. For dette er bøker der barna kan delta aktivt selv med sin kreativitet og sine egne erfaringer.»

Anne Cathrine Straume, NRK

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.
Hennes bøker i Hvordan-serien: Hvordan lager man en baby? (2019) Hvordan begynner man på skolen? (2020) og Hvordan er det å være voksen? (2021) har fått stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i Hallo-serien har også slått stort an hos barn.

Bøker i serien