Hotellet på klippen (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 416
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Lemon Tree Hotel
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202711009
Kategori: Romaner
Omtale Hotellet på klippen

En vidunderlig feelgood om kjærlighet, familie og om å finne ditt eget drømmested på jord …

I den vakre landsbyen Vernazza har familien Mazzone forvandlet et gammelt kloster til det elegante "Lemon Tree Hotel". Hotellet ligger på en klippe og har fantastisk utsikt over den italienske rivieraen. For Chiara, datteren Elene og barnebarnet Isabella, er hotellet drivkraften i livet.

En dag sjekker to mystiske gjester inn. Chiara husker den første gjesten, Dante, fra sin ungdom, men hun nekter å fortelle hva som skjedde mellom dem den gangen. I mellomtiden er Isabella opptatt av den andre gjesten, en gåtefull ung mann som åpenbart vet mye om historien til det gamle klosteret og menneskene som bor der. Isabella er fast bestemt på å finne ut hans sanne intensjoner og oppdage den hemmelige fortiden til "Lemon Tree Hotel".

Til toppen

Andre utgaver

Hotellet på klippen
Bokmål Ebok 2021
Hotellet på klippen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Om forfatter

Rosanna Ley har skrevet til sammen 12 romaner, og bøkene hennes utgis i 14 land. Hun er inspirert av ulike kulturer og landskap, og skildrer sterke kvinner både fra fortiden og vår egen tid – alltid med innslag av kjærlighet og mysterier. Safranhuset var hennes første bok på norsk, etterfulgt av Tilbake til Mandalay, De tapte barna og Hjem til øya.

Rosanna Ley har også undervist i kreativ skriving i over 20 år på flere høyskoler og universiteter i England. Hun bor i Dorset sammen med sin ektemann, som er kunstner.Hotellet på klippen, hennes femte roman på norsk, bel utigtt sommeren 2021.

Bøker i serien