Hønsestrikk til folket (Spiral)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202430221
Kategori: Strikking og håndarbeid
Omtale Hønsestrikk til folket

Hønsestrikk er et begrep som ble skapt på 70-tallet i Danmark. Det er å kreere og strikke sine egne border, som fritt komponert ble satt sammen til genser, skjørt og mye mer. Det er å sette Det å sette sammen mønstre som til sammen blir en historie, et statement, viser hva eieren liker å gjøre, mener eller er glad i. Forfatterne av denne boken har hentet inspirasjon fra den tiden og laget sin egen vri.

Her finner du store og små prosjekter både til barn og voksne og i ulik vanskelighetsgrad. Det er gøy å strikke, da du ser framdriften lett, fordi du fullfører én og én mønsterbord om gangen. Med hønsestrikk bruker du garnet som fargeblyanter. Det betyr at du selv kan velge farger og mønstre, og sette dem sammen slik du har lyst til, og har garn til. Om det blir litt feil underveis, er det ikke så nøye.

Til toppen

Om forfatter
Linn Bryhn Jacobsen —født 1962 i Oslo. Bor rett ved Østmarka, og trives best på tur i skogen sammen med tolleren Ronja. Har alltid holdt på med håndarbeid, både strikking, hekling og søm. Har hatt fotografering som hobby siden studiedagene.

Cecilie Kaurin —født 1954 i Oslo. Jobber som sekretær i Arkitektenes Fagforbund. Fikk gleden over å skape ting fra mor og mormor som alltid holdt på med håndarbeid. Inspirert av natur, jakt og fiske. Veldig glad i å holde på med hagearbeid.