Hjertets valg (Heftet)

Forfatter:

Maria Øygarden (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 512
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Change of Heart
Oversatt av: Øygarden, Maria
ISBN/EAN: 9788202565138
Kategori: Romaner
Omtale Hjertets valg

Junes datter trenger et nytt hjerte. Det eneste som passer, tilhører en morder.

Shay Bourne er den første på flere tiår som blir dømt til døden i New Hampshire. Han er funnet skyldig i et kaldblodig drap på en politimann og stedatteren hans. Etter elleve år i fengsel, nærmer hans siste dag seg. Så får han se en nyhetsnotis om en liten jente som desperat trenger et nytt hjerte.

Junes ektemann og datter ble drept av Shay Bourne, og June har vært overbevist om at hennes største ønske er at han skal dø. Helt til hennes gjenlevende datter havner på sykehuset, og hun innser at det er noe hun ønsker mer enn det: at Claire skal få leve. Shay Bourne tilbyr Junes datter et mirakel – en ny sjanse. Men til hvilken pris?

Til toppen

Andre utgaver

Hjertets valg
Bokmål Ebok 2017
Om forfatter

Jodi Picoult har skrevet en rekke romaner, som alle er blitt bestselgere. Hennes nyeste roman på norsk, Det store i det lille, er solgt i mer enn 1,5 millioner eksemplarer. Romanen skal filmatiseres med Viola Davis og Julia Roberts i hovedrollene. Hun er oversatt til 34 språk. Totalt har hun solgt 40 millioner bøker. Hun bor i New Hampshire sammen med mann og barn.