Hjem til mørket (Innbundet)

Forfatter:

Egil Halmøy (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Familiar Dark
Oversatt av: Halmøy, Egil
ISBN/EAN: 9788202679330
Kategori: Krim
Omtale Hjem til mørket

Hjem til mørket av Amy Engel er en veldreid, rå og mørk psykologisk thriller om familiebånd og tap. For deg som liker Alex Michaelides, Paula Hawkins, Gyllian Flynn.

I den fattigste delen av Missouri, i Ozarks, en liten by med store hemmeligheter, bor Eve Taggert. Hun er desperat av sorg over å ha mistet datteren, og kommer ikke å gi seg før hun finner ut sannheten om hva som skjedde med henne. Eve er ikke fremmed for den mørke siden av livet, hun og broren vokste opp med en voldelig og alkoholisert mor, og Eve har gjort alt hun kunne for å ikke videreføre dette livet til sitt eget barn. Men Eve kan komme til å trenge morens brutale styrke hvis hun skal finne ut sannheten om datterens død og sin egen sanne natur. I sin søken etter rettferdighet må Eve dra fra byens nådeløse underverden og til det mest skremmende stedet i verden – sin mors campingvogn.

Til toppen

Andre utgaver

Hjem til mørket
Bokmål Ebok 2022
Hjem til mørket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Hjem til mørket
Bokmål Heftet 2022
Anmeldelser Hjem til mørket

Vokser opp med brutal mor 07.04.2022

«... en beksvart krim - som også er utrolig god.»

«Den er beksvart, men utrolig god.»

 
Cathrine Krøger, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter

Amy Engel er tidligere forsvarsadvokat og bor i Missouri med familien. Hun har skrevet flere serier for barn og ungdom. Engels første bok for voksne The Roanoke Girls, fikk en lang rekke gode anmeldelser. Det samme gjorde The Familiar Dark med den norske tittelen Hjem til mørket, forfatterens første utgivelse på norsk.