Historiefortelleren (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 480
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Storyteller
Oversatt av: Busk, Sissel
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202508210
Omtale Historiefortelleren

Sage Singer (23) er skadet i en ulykke og har et arr i ansiktet som gjør henne reservert overfor fremmede. Hun er baker, og kan dermed jobbe på natten og slippe å omgås så mange mennesker. Følelsene sine legger hun i de vakre bakverkene.
En dag blir hun kjent med Josef Weber (95), en respektert og avholdt mann i den vesle byen. Det oppstår et vennskap mellom de to, men en dag ber Josef Sage om en helt spesiell tjeneste: Han ber henne om hjelp til dø. Det viser seg at han var nazist under krigen, og nå vil han gjøre opp for seg. Det han ikke vet, er at Sages bestemor er en av de som overlevde holocaust.

«Denne boka har et driv som gjør det vanskelig å legge den fra seg.» Kamille

«I Historiefortelleren får vi levd liv på godt og ondt. Og vi er aldri i tvil om at det indirekte også handler om deg og meg. Sånn all god skjønnlitteratur gjør.» Aktuell

Til toppen

Andre utgaver

Historiefortelleren
Bokmål Innbundet 2015
Historiefortelleren
Bokmål Ebok 2015
Anmeldelser Historiefortelleren
«I Historiefortelleren får vi levd liv på godt og ondt. Og vi er aldri i tvil om at det indirekte også handler om deg og meg. Sånn all god skjønnlitteratur gjør.»Aktuell
«Denne boka har et driv som gjør det vanskelig å legge den fra seg.»Kamille

Til toppen

Om forfatter
Jodi Picoult har skrevet en rekke romaner, som alle er blitt bestselgere. Hennes nyeste roman på norsk, Det store i det lille, er solgt i mer enn 1,5 millioner eksemplarer. Romanen skal filmatiseres med Viola Davis og Julia Roberts i hovedrollene. Hun er oversatt til et førtitalls språk. Totalt har hun solgt 40 millioner bøker. Hun bor i New Hampshire sammen med mann og barn.
Bøker i serien