Himmelen skal gråte blod (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202621315
Kategori: Krim
Omtale Himmelen skal gråte blod

Himmelen skal gråte blod er en thriller-reise av de sjeldne

Den kreftsyke, tidligere spesialsoldaten Even Stubberud skal på sitt siste oppdrag: en enkel eskortetjeneste av en terrorist til Somalia. Flyet fra Oslo blir tatt over av kaprere, og terroristen satt fri. Den eneste som kan redde 245 passasjerer fra den visse død er en ubevæpnet, syk mann uten noen kunnskap om det å fly.

Sigbjørn Mostue har skrevet en forrykende fortelling som også griper oss i hjerterøttene – noen ganger må man tape alt, for å vinne det viktigste.

Til toppen

Andre utgaver

Himmelen skal gråte blod
Bokmål Ebok 2019
Himmelen skal gråte blod
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Himmelen skal gråte blod
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Sigbjørn Mostue:

Anmeldelser Himmelen skal gråte blod

Boka er tidenes adrenalinkick! Helt fantastisk skrevet! At dette skal bli film er like selvsagt som at Da Vinci-koden måtte bli det.

 
Geir Tangen, Goodreads

Boka er tidenes adrenalinkick! Helt fantastisk skrevet! At dette skal bli film er like selvsagt som at Da Vinci-koden måtte bli det.

 
Geir Tangen, Goodreads

Spennende og dramatisk reise 27.06.2019

«Dette er uten tvil Sigbjørn Mostues beste utgivelse til nå. [...] en bok som bør leses i sommer.»

Simen Ingemundsen, Bygdebladet

Dirty Harry fra Hedmarken

«I Himmelen skal gråte blod spinner han effektivt videre på det lille stikket av ubehag vi vel alle føler når vi fester sikkerhetsbeltet og gjør oss klare for takeoff.»

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter

Sigbjørn Mostue (f. 1969) er utdannet cand.philol. med hovedfag i idéhistorie. Han har tidligere jobbet som bl.a. redaktør, men skriver nå på fulltid. Sigbjørn Mostue bor på Jessheim med samboer og to barn.

Som forfatter har han bl.a. hatt stor suksess med Alvetegnet-trilogien bestående av Gravbøygen våkner (2005)vinner av Arks barnebokpris, den Brageprisnominerte Nissedreperen (2006) og Krakens gap (2007). Også trilogien Den siste magiker (2010-2012) har fått god mottakelse. Zombie-Bjarne (2013) var i 2014/2015 superfinalist til Foreningen !les' Bokslukerprisen, som kåres av barneskoleelevene selv.

I 2015 vant han U-prisen med I morgen er alt mørkt. Mostue har i tillegg til bøker for barn og unge skrevet flere kriminalromaner sammen med Johnny Brenna. I 2019 utga han thrilleren Himmelen skal gråte blod hvor filmrettighetene ble solgt allerede før utgivelse. Romanen ble også nominert til Riverton-prisen.

Alvetegnet-trilogien ser du her.

Oversikt over serien I morgen er alt mørkt finner du her.

Oversikt over serien Den siste magiker finner du her.