Hilda og Midnattskjempen (Innbundet)

Serie: Hilda 1

Forfatter:

Ina Vassbotn Steinman (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 48
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hilda and the Midnight Giant
Oversatt av: Steinman, Ina Vassbotn
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202533496
Kategori: Romaner for barn og Tegneserier og grafiske romaner
Alder: 8 - 12
Omtale Hilda og Midnattskjempen

Hilda og midnattskjempen er historien om ei jente som har en forunderlig evne til å bli venner med alle de merkelige vesenene som kommer på besøk. Men da en hær av usynlige alver midt på natten bombarderer stua med steiner og utkastelsesbrev, må hun tenke seg godt om før hun stifter bekjentskap med disse nye skapningene. Under press og i frykt for å miste hjemmet sitt, legger hun ut på eventyr for å sikre fødselsretten sin og for å finne ut hvem den mystiske kjempen er, og hvorfor han dukker opp hver natt når klokka slår tolv.

Til toppen

Pearsons tegninger er stilsikre og originale, men samtidig klare og enkle for barn å lese
Erle Marie Sørheim, Dagbladet

Flere bøker av Luke Pearson:

Anmeldelser Hilda og Midnattskjempen

Tegneserienes comeback 08.07.2017

"Engelske Pearson var en anerkjent alternativ tegneserieskaper før han fikk det noe uventede gjennombruddet med barneserien Hilda. Dette kommer tydelig fram i billedspråket. Pearsons tegninger er stilsikre og originale, men samtidig klare og enkle for barn å lese. Han utnytter tegneseriemediets muligheter til fulle og varierer godt rutenes størrelse og sidenes fargepalett. Han har også en god dose humor på lur og skaper ekte, troverdige karakterer, selv i et overnaturlig univers."

 
Erle Marie Sørheim, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter

Luke Pearson er illustratør og tegneserieforfatter. Han har tegnet for aviser og magasiner som The Guardian, The New Yorker og Wired, og arbeidet med bokomslag, postere, animasjon og storyboards.

Bøker i serien