Hi-hi! (Innbundet)

Helsprø vitsetegninger

Serie: Helsprø vitsetegninger 

Forfatter:

Eivind Gulliksen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 72
Illustratør: Gulliksen, Eivind
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202674489
Kategori: Bildebøker og Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale Hi-hi!

"Larsons gale verden" for barn!
En tykk og gøyal bok full av enruters tegnevitser. Har du ledd av Larsons gale verden, vet du at dette blir gøy. Her er det 76 morsomme, fargerike og litt overraskende vitser om en lang rekke temaer - men særlig om dyr.

Forfatter Bjørn F. Rørvik og illustratør Eivind Guliksen har gitt ut en rekke helsprø og lettleste bøker med dyregåter, og mellom disse to permene har de virkelig fått utfolde seg maks. I Hi-hi! har de funnet fram sine aller teiteste og tørreste og festligste vitser.

Gjør deg klar til å le!

Til toppen

Anmeldelser Hi-hi!

På sporet av den gale verden 07.05.2021

Marius Emanuelsen, Barnebokkritikk.no

På sporet av den gale verden 07.05.2021

Marius Emanuelsen, Barnebokkritikk.no

Smart humor 03.02.2021

Dette er en slags Larsons gale verden eller Absurdgalleriet for barn. Med det sagt, den er for barn, men jammen så treffende den var og (den) krevde at man tenkte – og lekte – med ord! Jeg tror mange voksne kan humre godt av denne, særlig kanskje om man leser den med en i målgruppa (ca. 6-9 år) og kan samspille om opplevelsen.

Helene, Asperger Informator (blogg)

Blødmer til glede 02.02.2021

I grunnen er det rart at slike bøker ikkje kjem ut oftare. (...) Rørvik og Gulliksen er heilt på høgde med svært mykje av det ein kan finne t.d. i bladet Rutetid.

(...) evner å gjere bruk av blødmer på ein så ærleg og skamlaus måte, og dessutan med betydeleg variasjon, at det er lett å la seg sjarmere.
(...) Gulliksens strek, godsleg, rund og elastisk, gir vitsane særs mykje av sin karakter.

Trond Sætre, Serienett.no

Til toppen

Om forfatter

Bjørn F. Rørvik er født i 1964. Han er oppvokst i Østre Jevnaker på Hadeland, nå bor han på Oppsal i Oslo. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bildebøkene om Bukkene Bruse sammen med illustratør Gry Moursund, i tillegg til Reven og Grisungen-serien, som er illustrert av Per Dybvig. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak en detektivserie for barn om mesterdetektiven Purriot. Han har også laget en rekke tøysete og lettleste vitse- og gåtebøker i Leseløveserien sammen med illustratør Eivind Gulliksen.

Alle Bjørns bøker er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Før han ble forfatter, jobbet Bjørn F. Rørvik med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i Media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk.

Bøker i serien